Metacritic'e Göre, PlayStation Now'daki En İyi 10 Oyun

31
6
4
1
1
PS Now'daki yüzlerce oyunun arasından seçim yapmakta zorlananlar için Metacritic tarafından 'en iyi oyunlar' listesi yayınlandı. Hep beraber listeye bir göz atalım.

PlayStation Now, Microsoft Xbox Game Pass' i büyük ölçüde gölgede bıraktı. Bunun sebebi Game Pass'in ucuz aboneliği ya da PS'in yayına odaklanması olabilir. 2019 yılında, Sony hizmet fiyatını 9,99 dolara düşürdü ve PlayStation 4 oyunları artık kendi konsollarından indirilebiliyor. Ancak malesef PS3 oyunları PS Now'ı PC'de kullananlar için tek seçenek olmaya devam ediyor.

PS Now'da Kullanabileceğiniz 700'den fazla oyun varken en iyi oyunları seçmek çok zor olabilir. Metacritic'e göre bu görevi basitleştirmek için, 2019'da PlayStation Now'daki en iyi 10 oyun listesinde bir göz atalım.

10. UNCHARTED 4: A THIEF’S END (93)

Nathan Drake'in dünya çapındaki kaçışı son buluyor. 2016'da Uncharted 4: The Thief’s End'de, pek çok taraftarın franchise'ın en iyisi olarak bahsettiği bir oyun. Her zamankinden daha kişisel bir hikaye seçmeyi tercih eden A Thief's End, karakter gelişimi, geliştirilmiş mücadele, eğlenceli bulmacalar ve PlayStation 4'teki herhangi bir oyuna meydan okuyabilecek görsellerle harmanlıyor.

9. BIOSHOCK (94)

BioShock, genellikle oyun ortamının zorlayıcı ve derin bir anlatı anlatma potansiyelini gösteriyor. BioShock, oyuncuları canlı bir cehenneme yakın olduğunu kanıtlanmış bir sualtı cenneti olan Rapture distopya dünyasına bir yolculuğa çıkarıyor.

8. METAL GEAR SOLID 4: GUNS OF THE PATRIOTS (94)

Metal Gear Solid, Hideo Kojima'nın başyapıtı olup, her oyunu bir şekilde deneyimlenmeye değer. While Sons of Liberty ve Peace Walker tartışmasız serinin en iyisi olsa da, sadece PS Now'taki HD Koleksiyonunun bir parçası olarak kullanılabiliyor. Sonuç olarak, 8. sırada Guns of the Patriots bulunuyor.

7. GOD OF WAR (94)

God of War serisinin tamamı PS Now'da mevcut. 2018 yılında çıkan oyun, savaşı Kratos'un omuz arkasından izleterek önceki oyunlarındna daha farklı olduğunu bizlere gösterdi. Bu sefer, Kratos'un yalnızca intikam arzusunu yerine getirme arayışı yerine koruması gereken bir şeyi var.

6. BIOSHOCK INFINITE (94)

2007 yılında çıkan BioShock'un devamı olarak kabul edilen Infinite, öncelikli olan betimleme ve anlatının bir başka örneğini temsil ediyor. Infinite'te Columbia, gökyüzünde yükseklerde yüzüyor ve büyüyor gibi görünüyor.

5. RED DEAD REDEMPTION (95)

Kimse Rockstar Games gibi karakter odaklı açık dünya maceraları yapamaz. Red Dead Redemption, stüdyonun en büyük eserlerinden biri olduğu konusunda ikna edici bir argüman sunuyor. Batı, herkese çekici gelmeyebilir ancak karakterler zamansız. John Marston, parlak ve sevecen bir kahraman iken oyuncu kadrosunun geri kalanı kalıcı bir izlenim bırakan büyüleyici NPC'lere sahip.

4. THE LAST OF US (95)

Bu noktada bu oyunun bir tanıtıma ihtiyacı yok. Naughty Dog'un korku-macera oyunu, dünyadaki tüm ödülleri kazandı. Naughty Dog bu tanıdık hikayeyi, büyük ölçüde The Last of Us'nun temel kahramanı Joel ve sevimli Ellie sayesinde kusursuzca yürütüyor.

3. BATMAN: ARKHAM CITY (96)

Arckham City, keşfedilmeyi bekleyen yoğun bir açık dünya içeriyor. Şimdiye kadar konsollarla savaşmak için en görkemli dövüş mekaniklerinden birine sahip olan Arkham City, sıkıcı olmadan tekrar tekrar oynanabilecek oyunlardan biri.

2. UNCHARTED 2: AMONG THIEVES (96)

Naughty Dog tarafından geliştirilen Uncharted 2: Among Thieves, özellikle öykünün hızlanmasına ve çevre animasyonlarında önceki oyunlara göre çok ciddi bir adım atmıştı. Bu güzel hikaye günümüzde bile hala oynanmayı hak ediyor.

1. GRAND THEFT AUTO V (97)

Son bir ek olarak, Grand Theft Auto V, PS Now için büyük bir başarı. Rockstar'ın ünlü oyunu Grand Theft Auto, Metacritic'te 97'ye yakın mükemmel bir toplam puan aldı.

En iyi oyunlar listemizin sonuna geldik. Siz de düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://gamerant.com/playstation-now-best-games-metacritic/
31
6
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
31
6
4
1
1