PlayStation Now İle Windows'a DualShock 4 Desteği Geldi

1
0
0
0
0
PlayStation'ın oyunlarını yayınladığı PlayStation Now servisi, Windows platformu için de yayınlandı. Aynı zamanda PS Now, Windows'a Dualshock 4 desteğini de getiriyor.

Hem Windows hem de Xbox oyun konsolunun sahibi olan Microsoft, Xbox sahiplerine sadece konsolda değil, bilgisayarda da iyi bir oyun deneyimi için çeşitli desteklerde bulunup Xbox kontrolcülerini Windows bilgisayarlara bağlamak için çeşitli kolaylıklar sununca bu durumun altında kalmak istemeyen Sony de PC dünyası için bir adım attı.

PlayStation kullanıcıları için oyun mağazası olarak da nitelendirebileceğimiz PlayStation Now servisi, artık Windows için de kullanılabilir durumda. Kullanıcılar artık PlaySation konsolları için bilgisayarları üzerinden de oyunlar alabilecek. Aynı zamanda bilgisayardan da oyun oynayan PS sahipleri, bu servis sayesinde kendi Dualshock 4'lerini (PS4 kontrolcüsü) Windows bilgisayarlarına bağlayabilecek. (Ancak Dualshock 4'ü PC'ye bağlamak için yaklaşık 25 dolar değerinde ayrı bir adaptör gerekiyor)

Aynı zamanda PlayStation Now aboneleri bazı PlayStation oyunlarını direk bilgisayarları üzerinden oynayabilecekler. Hatırlayacak olursanız Microsoft, Xbox One S ile birlikte tüm oyunları PC'de de oynanabilir yapmıştı. Bu durumla rekabet içine girmek isteyen Sony de tam Xbox da olduğu gibi olmasa da bazı PS oyunlarını PC platformunda oynanabilir kılacak.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0