PlayStation Severlere İyi Haber: PlayStation Plus Abonelik Fiyatları Düştü

30
7
2
1
0
Yaşlı-genç, kadın-erkek demeden her yaş ve cinsiyet grubundan insan oyunlara ve dolayısı ile oyun konsollarına ilgi duyuyor. Eğer sizler de bu kriter grubunda yer alıyorsanız, sizleri mutlu edecek bir haberimiz var.

Sony Interactive Entertainment (SIE), PlayStaion’da çevrimiçi olarak çoklu oyun oynama ve aylık bazı bedava oyunlara yer veren PlayStation Plus servisine yaz mevsimine özel bir indirim sundu. Kısa süreli bir indirim olduğu ifade edilen durum, şu sıcak günlerde evden çıkmak istemeyen oyun severleri mutlu etti.

Daha öncesinde 3 aylık PlayStation Plus üyeliğini 74.99 TL’ye alan oyun severler, 9 Temmuz’a kadar üyeliği %25 indirimli olarak 55.99 TL’ye satın alabilecekler. Bu üyelik ile birlikte, PlayStation Plus’ın her ay sunduğu ücretsiz oyunlara ve çevrimiçi multiplayer oyunlara erişebilirsiniz.

Öte yandan dikkat etmeniz gereken bir de ufak nokta bulunuyor. Kampanya döneminde her PSN kullanıcı indirimli fiyattan yalnızca bir defa faydalanabiliyor. Birçok kampanyada geçerli olan bu kurala ek olarak, mevcut PlayStaion Plus üyelerinin de indirimli fiyat ile üyelik sürelerini uzatabileceğini söylemekte yarar var.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/playstation-plus-abonelik-fiyatlarina-indirim-geldi-40885105
30
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
30
7
2
1
0