PlayStation Store'da 'Flaş Aralık' İndirimleri Başladı (Death Stranding de İndirimde)

18
9
3
2
0
PlayStation Store'da 'Flaş Aralık' İndirimleri Başladı (Death Stranding de İndirimde)
Yeni yıl yaklaşıyor ve markalar yeni yıl indirimlerini sunmaya başlıyor. PlayStation, Flaş Aralık İndirimleri adıyla bazı oyunlarında %70’e varan indirimler yaptı. İndirime giren oyunlar arasında Death Stranding de bulunuyor.

Bir yılı daha geride bırakmamıza artık çok az bir süre kaldı. Yılbaşının ve yeni yılın oldukça yaklaşmış olduğu şu günlerde birçok marka ve mağaza; müşterilerine, yılbaşı veya aralık indirimleri sunuyor.

Bu mağazalardan bir tanesi de PlayStation’ın mağazası. PlayStation Store, Flaş Aralık İndirimleri adı altında mağazasındaki bazı oyunlara %70’e varan indirimler uyguladı. İndirime giren oyunlar arasında son günlerin popüler oyunu Death Stranding de yer alıyor. Peki, indirime giren oyunları neler?

Flaş Aralık İndirimleri:

Death Stranding

Hideo Kojima’nın geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü Death Stranding, büyük yankı uyandırmış ve gayet başarılı puanlar almıştı. Death Stranding Dijital Deluxe Sürüm, 489 TL’den 259 TL’ye indi. Oynamadıysanız bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

Need for Speed Heat

Yine geçtiğimiz ay piyasaya sürülen bir oyun daha. Electronic Arts’ın dağıtıcılığını yaptığı Need for Speed Heat Deluxe Sürüm, 519 TL’den 337,35 TL’ye indi.

Dark Souls 3

2016 yılında çıkış yapan ve PS4 sürümüyle hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan oldukça sağlam puanlar almayı başaran Dark Souls 3, iyi bir indirim aldı. Normal fiyatı 219 TL olan oyun, 49 TL’ye indi.

MediEvil

Sony Interacitve Entertainment bünyesinde çıkan ve oyunculardan geçer not almayı başaran MediEvil, 189 TL’den 84 TL’ye, oyunun Deluxe Sürüm'ü ise 249 TL’den 134 TL’ye indi.

Tekken 7

İki sene önce çıkan ve eleştirmenlerden iyi puanlar almayı başaran dövüş oyunu Tekken 7, oldukça sağlam indirim yapılan bir diğer oyun. Normal fiyatı 259 TL olan oyun, indirim kapsamında 49 TL’ye kadar indi.

Hitman 2

Geçtiğimiz sene oyunculara sunulan Hitman 2’de indirime giren oyunlar arasında yer alıyor. Oyun, 299 TL’den 94 TL’ye kadar indi. Oyunun Gold Sürüm'ü, 459 TL’den 139 TL’ye, Genişleme Pasosu ise 189 TL’den, 89 TL’ye indi. Ayrıca Hitman HD Enhanced Collection 269 TL’den 79 TL’ye indi.

Battlefield V ve EA Sports UFC 3

İki oyun birden bir paket hâlinde indirime sunuluyor. Hem dövüş hem de savaş oyunlarını seviyorsanız bu paketi değerlendirebilirsiniz. Normal değeri 399 TL olan bu paket ise 114 TL’ye inmiş durumda.

Plants vs Zombies

Geçen ay çıkan bir oyun ve yine güzel bir indirim. Oyunun BFN Season’s Eatingz sürümü 319 TL’den 159 TL’ye indi.

Rage 2

Bu sene içerisinde çıkan Rage 2 de oldukça büyük indirim alan oyunlardan bir tanesi. Oyunun normal sürümü 469 TL’den 84 TL’ye inerken Deluxe Sürüm ise 569 TL’den 114 TL’ye kadar indi.

PlayStation’ın Flaş Aralık İndirimleri’ni nasıl buldunuz? İndirime giren bu oyunlardan hangilerini satın almayı düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi ve seçimlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pushsquare.com/news/2019/12/eu_playstation_store_christmas_flash_sale_discounts_death_stranding_medievil_and_more
18
9
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
18
9
3
2
0