PlayStation VR'ı Xbox One İle Kullanmak Mümkün mü?

0
0
0
0
0
PlayStation VR'ı Xbox One İle Kullanmak Mümkün mü?
Ünlü teknoloji YouTuber’ı Unbox Therapy, akıllara gelebilecek olan soruyu test etti.

Tarihler 10 Kasım’ı gösterdiğinde tüm dünya ile aynı anda piyasaya çıkacak olan PlayStation 4 Pro’nun yanı sıra Ocak ayında konsol dünyasının yegane sanal gerçeklik gözlüğü olan PlayStation VR da ülkemiz pazarına girecek.

Şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde 400 Dolar, Avrupa’da ise 400 Euro fiyat etiketine sahip olan PSVR, tahmin edebileceğiniz gibi sadece PlayStation’a özel bir ekipman olarak lanse edildi. Ancak teknolojik cihazlar noktasında popüler olan YouTuber Unbox Therapy, akıllara gelebilecek bir sorunun cevabını bizlere veriyor; “Acaba Xbox One’da PlayStation VR kullanabilir miyiz?

Evet, kullanabiliyoruz. Ancak 360 derecelik VR deneyimi yerine sadece karşınızda dev bir ekran varmış gibi deneyimleyebileceğiniz PSVR, kafanızı sağa, sola ya da arkaya çevirdiğinizde ise siyahlık sizleri karşılıyormuş. Ancak yine Unbox Therapy’e göre normal bir televizyondan Xbox One oynamak yerine dev bir ekranda oynuyormuş hissi veren PlayStation VR, kullanım açısından PSVR’a sahip olup aynı zamanda Xbox One da satın almış kişilerin tercihi olabilecek gibi. Fakat, pek tabiki Xbox One sahibi iseniz PSVR almanıza hiç de gerek yok.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0