Tüm Android Telefonlarda Kullanılabilen Poco Launcher'a Karanlık Mod Geldi

13
8
3
1
1
Xiaomi, Pocophone için geliştirdiği fakat tüm Android telefonların kullanımına açtığı Poco Launcher'a karanlık mod ve birkaç yeni özellik ekledi.

Xiaomi’nin yeni akıllı telefon markası olan Pocophone için geliştirdiği Poco Launcher güncellendi. Yeni güncelleme ile birlikte artık Pocophone ya da MIUI arayüzüne sahip başka bir akıllı telefon kullanan kişiler, sistem genelinde karanlık modun keyfini çıkarabilirler. Karanlık modu etkinleştirmek için Ayarlar - Daha Fazla - Arka Plan adımlarını uygulamanız gerekiyor.

Pocophone markasının ilk akıllı telefonu olan Pocophone F1, OLED bir ekrana sahip değil. Dolayısı ile karanlık mod, Pocophone F1 sahiplerinin güç tasarrufu yapmalarına izin vermeyecek. Yine de karanlık mod çoğu kişi için daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacaktır. Üstelik Poco Launcher’ı Play Store üzerinden tüm Android telefonlara indirebilirsiniz.

Poco Launcher güncellemesi, karanlık modun yanı sıra bazı güzel iyileştirmeleri de beraberinde getiriyor. Öncelikle artık uygulama çekmecesine özel uygulamalar ekleyebilmek mümkün. Ayrıca artık tüm uyumlu akıllı telefonlarda ekrana iki kere hızlı bir şekilde dokunarak ekran kilidini kapatabiliyorsunuz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/poco_launcher_updated_with_dark_mode-news-36343.php
13
8
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
8
3
1
1