Poke Topu Şeklindeki Power Bank Peynir Ekmek Gibi Satıyor

1
0
0
0
0
Pokemon Go oynayanlar için yapılan Poke Topu şeklindeki taşınabilir şarj cihazı kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Finansal olarak çoğu teknoloji şirketinden bile büyük bir değere ulaşan Pokemon Go oyununun arttırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde gerçek dünyayla bütünleşmesi birçok kişi ve firma için gelir kapısı oldu.

PokeStop'a yakın / PokeStop olan kafelerin kampanyalarla daha fazla müşteri çekmesi, işletmelerin PokeStop alarak mekanına olan ilgiyi arttıracak olması, AVM'lerin Pokemon Go temalı etkinlikler düzenlemesi ve Pokemon Go temalı tekstil ürünlerinin satışa sunulması gibi olaylarla holdinglerden bireysel satış yapan kişilere birçok kişi ciddi anlamda gelir elde etmeye başladı.İnsanlar Pokemon Go'yu fırsat bilerek çeşitli gelir modellerini denemeye devam ediyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir e-ticaret sitesi üzerinden el yapımı olduğu söylenen Poke Topu şeklinde taşınabilir şarj cihazı satışa sunuldu. Bu taşınabilir şarj cihazı kısa sürede büyük bir ilgi gördü. 5300mAh kapasiteli ve 2.1A çıkışa sahip olan Poke Topu temalı taşınaiblir şarj cihazı 40 dolar fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. Net rakam bulunmamasıyla birlikte bu taşınabilir şarj cihazı binlerce kişi tarafından satın alınmış. (O değil de böyle bir taşınabilir şarj cihazı çoğumuzun aklına gelmiştir, demek ki erken davranmak lazımmış millet götürdü parayı)

Eğer Pokemon Go oynarken siz de şarj problemi yaşıyorsanız TeknoStore'daki uygun fiyatlı taşınabilir şarj cihazlarına buradan gözatabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0