Pokemon Go, 1 Nisan’a Özel Olarak Ender Bulunan Bir Pokemon’u Geri Getiriyor

11
6
5
1
0
Birçok oyun geliştiricisinin özel günlerde çeşitli etkinlikler düzenlediğini biliyorduk. 1 Nisan'ın dikkat çeken etkinliği ise ender bir Pokemon'u geri getiren Pokemon Go oldu.

1 Nisan geldi de geçiyor bile. Niantic de bu özel günü kutlamak için Pokemon Go’ya özel bir etkinlik getirdi. Geçen sene oyunun geliştiricisi oyunun 3B Pokemon modellerini 8 bit grafiklerle değiştirmişti. Ancak bu sene, oyuncularına tekrar Ash Ketchum’un şapkasını takan ender bir Pikachu yakalama şansı tanıyor.

Bugün boyunca, kullanıcılar Go Snapshot özelliğiyle fotoğraf çektiklerinde şapka takan Pikachu ile karşılaşma şansına sahip olacaklar. Smeargle’ın yaptığı gibi Pikachu, hatta belki de Ash, çekilen fotoğraflara atlayacak. Pikachu ya da Ash’i gören kullanıcılar moddan çıktıklarında, ender bulunan Pikachu ekranda belirecek ve kullanıcılar da Pikachu’yu yakalama şansı elde edecekler.

Son görülmesinin üzerinden bir yıldan fazla bir süre geçen bu Pikachu’yu Niantic, ilk olarak oyunun yıl dönümü etkinliğinin bir parçası olarak oyuna getirmişti. Oyunda Noel Baba şapkası takan Pikachu gibi farklı şapkalar takan Pikachu'lar bulunsa bile, Ash Ketchum severlerin bu Pikachu’yu kaçırmayacağını düşünüyoruz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/pokemon-go-brings-back-ash-hat-pikachu-for-april-f/1100-6465947/
11
6
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
6
5
1
0