Pokemon GO’da Batarya Tasarrufu Sağlayan Yerli Yapım Uygulama: Battery Extender GO

0
0
0
0
0
Batarya düşmanı olan Pokemon GO için bataryanıza sağlam katkı sağlayacak yerli yapım uygulama yayınlandı.

Dışarıda elinde telefon boş boş etrafta dolanan birini görüyorsanız eminim Pokemon Go oynuyordur. Ancak tüm Pokemon Go oynayanların yaşadıkları sıkıntı olan batarya sorununu anca ya Pokemon Go’nun kendi batarya tasarrufu moduyla ya da ekstra taşınabilir powerbank alarak çözebilirsiniz.

Zaten powerbank için örneklerimiz bildiğiniz gibi kendi mağazamız olan TeknoStore’da mevcut. Onlara buradan bakabilirsiniz. Ancak ekstra powerbank taşımak istemiyorsanız da mis gibi yerli yapım uygulama yayınlandı. Adı da Battery Extender GO.

Rex Yazılım tarafından üretilen bu uygulama başta Pokemon GO olmak üzere birçok uygulama ve oyunda işinize yarayacak cinsten. Hem de Niantic’in herhangi bir engellemesine takılmayacak.

Çalışma türü oldukça basit olan uygulamayı telefonunuza indirerek kurulumunu yaptıktan sonra ilk başta ekranda göründüğü gibi dilerseniz tema için takımınızı seçebilirsiniz. Ardından uygulamadan çıkıp Pokemon Go’yu açıyorsunuz ve bildirim panelinden Bataryayı Korumak İçin Buraya Tıklayın yazısına basmanız halinde ekranınız kapanıyor. Böylece Pokemon Go arkada çalışırken ekranınız kapanmış oluyor ve çok ciddi oranda batarya tasarrufu sağlıyorsunuz. Zaten oyunda pokemon çıktığında titreşim yolladığı için anında kontrol edip pokemonunuzu yakalayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Ayrıca YouTube’da sevdiğiniz bir videoyu dinlemek isterseniz yine bu uygulama ile ekranı kapatarak videonun abidik gubidik durmasını ya da ileri-geri sarmasını da engelleyebilirsiniz.

Ayrıca Premium özelliği de bulunan uygulamada bu premium özelliğini satın alırsanız hem reklamlardan kurtulur hem de uygulamayı ya da oyunu açtığınızda 5sn içinde bir şey yapmadığınız takdirde Battery Extender GO otomatik olarak devreye girerek ekranınızı kapatır. Bu da sizi bir yükten kurtarıyor açıkcası.

Ancak uygulama için önemli bir detaydan bahsetmek gereki. Diyelim Pokemon GO’yu açtınız, ardından Battery Extender GO’yu açarak ekranınızı kapattınız. Bundan sonra telefonunuzun güç düğmesine basmayın. Bu işlemi yapmak arka plandaki uygulamaları durduracağı için hem tasarruf uygulamanız hem de Pokemon GO duracağı için bir işe yaramayacaktır.

Aşağıdaki bağlantılardan oyunu indirebilir, aynı zamanda buradaki bağlantıdan da uygulamaya erişebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0