Pokemon GO'da Takas Sistemi Nasıl Çalışıyor? (Video)

14
5
5
3
2
Niantic, geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme ile Pokemon GO oyuncularının uzun zamandır beklediği takas sistemini getirmişti.

Yaklaşık iki sene önce oyuncularla buluşan ve büyük ses getiren Pokemon GO, zaman içinde ilgiyi kaybetmeye başlamıştı. Ülkemizde de mağazalarda hala olmayan oyun, çeşitli yollarla indirilse de bu durum oyuncuları biraz soğutmaya başlamıştı. Ancak Niantic, sürekli yaptığı güncellemeler ile kaybettiği oyuncuları geri kazanmaya çalışıyor ve son olarak da uzun zamandır beklenen takas sistemi kullanılır hale gelmişti.

Fakat oyunun takas sisteminde bazı sınırlamalar var. Takas yapacağınız kullanıcı ile arkadaş olmanız, her ikinizin de 30. seviyeye ulaşmış olmanız ve aranızdaki mesafenin maksimum 10 metre olması gerekiyor. Bu üç koşul sağlandıktan sonra takas için önünüzde bir engel kalmıyor ama bazı incelikler söz konusu. Her takas işlemi için belli miktarda stardust gerekli ve özel pokemonlar için takas işlemi günde bir kere yapılabiliyor.

Bir diğer kritik kural ise takas edilecek pokemonun her iki oyuncunun da Pokedex'inde yer alması gerekliliği. Bunun dışında herhangi bir ön koşul yok. Takas sonrasında ise Pokemon Candy, Stardust gibi ufak ödüller kazanılıyor. Niantic'in takas sistemini detaylı bir şekilde anlattığı yeni videosunu da izleyerek, tüm gereklilikleri daha net görebilirsiniz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/official-video-shows-how-to-make-big-deals-to-acquire-needed-pokemon-in-pokemon-go_id106361
14
5
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
14
5
5
3
2