Pokemon GO’dan Bir Ölüm Daha: Kolej Beyzbol Oyuncusu Vuruldu!

0
0
0
0
0
Pokemon GO oynarken gelen ölüm haberlerinin bir yenisi de Amerikan Kolej Beyzbol Ligi oyuncusu olan Calvin Riley, ABD’de vuruldu.

En popüler oyun konumuna gelen ve milyonlarca oyuncu kazanmaya devam eden Pokemon GO yüzünden ya da oynarken yaşanan ölüm haberlerine bu sefer de bir yenisi daha eklendi.

Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen Kolej Beyzbol Ligi’nde oyuncu olan 20 yaşındaki Calvin Riley, Kaliforniya eyaletine bağlı San Fransisco kentinde bulunan Fisherman’s Wharf bölgesine Pokemon Go için gitmesinin ardından ölü bulundu.

Polis amiri Robert Jansing’in belirttiğine göre Pokemon GO oynarken bölgeyi dolaşan Riley, katil tarafından vurulmasına rağmen herhangi bir eşyasının çalınmadığını da belirtmiş. Ölüm sebebi belli olmasa da araştırmalar sürdüğü belirtiliyor.

Sonuç olarak Pokemon yakalama, Pokestop bulma derdine düşerek bilmediğiniz bölgelerde ya da bilinen ama pek tekin olmayan yerlerde ne olur ne olmaz fazla dolaşmayın arkadaşlar. Oyunun sizi gezdirmesi güzel olsa da bilmediğiniz bir yerde bilmediğiniz tipte insanlar ile karşılaşmak pek de güzel olmaz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0