Pokemon GO Sonunda Çöktü: PokeStop'lar ve Gymler Haritada Görünmedi!

1
0
0
0
0
Pokemon GO Sonunda Çöktü: PokeStop'lar ve Gymler Haritada Görünmedi!
Popüler mobil oyun Pokemon GO sunucularında hata meydana geldi. Birçok oyuncu bomboş haritalar üzerinde gezinmek zorunda kaldı.

Niantic’in hızla yayılan konum tabanlı mobil oyunu Pokemon GO’ya ilgi büyük. İşin çılgınlık boyutuna varmasıyla birlikte sunucu taraflı bazı hatalar da gündeme geliyor. VentureBeat sitesinin haberine göre bazı sunuculara bağlı Pokemon GO oyuncuları haritalarda PokeStop ve Gym’leri göremedi.

Neredeyse bomboş haritalarda ilerleyen oyuncular bir süre sonra yaşanan durumun bir hata olduğu fark etti. Bazı Pokemon GO oyuncuları çaresizliklerini bomboş haritalardan alınmış ekran görüntülerini paylaşarak dile getirdi. Örneğin aşağıdaki ekran görüntüsünü paylaşan kişi “Bu benim oyunum. Hiçbir yerde PokeStops ve Pokemon yok.” şeklinde yaşadığı durumu ifade etti.

İnternet ortamında paylaşılan bilgilere göre, bu sorunu yaşayan bazı Pokemon GO oyuncuları hücresel bağlantıda sorunu yaşadıklarını, Wi-Fi bağlantıya geçtiklerinde haritada içerik görünmeme probleminin kendi kendine düzeldiğini belirtiyor. Bazı oyuncular ise akıllı telefonu yeniden başlatmanın soruna geçici çözüm sağladığını ifade ediyor. Konu ile ilgili Niantic firmasından yapılan resmi bir açıklama ise yok.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0