Pokemon GO'un Kralı Belli Oldu: Tüm Pokemonları Yakaladı, Dünya Turu Kazandı!

2
1
0
0
0
Pokemon GO oyunundaki tüm Pokemonları yakalayan ilk kişi belli oldu. 142 Pokemon yakalayan isme sürpriz ödüller geldi.

Birleşik Devletler’in ilk Pokemon GO ustası belli oldu. Nextshark sitesinin verdiği bilgilere göre Nick Johnson isimli Pokemon GO oyuncusu, oyun içindeki tüm Pokemon’ları toplayan ilk kişi oldu. Pokemon GO oyunundaki 142 Pokemon’u da toplamayı başaran oyuncu büyük bir sürpriz ödüle de hak kazandı.

Uluslararası seyahat şirketi Marriott Rewards, Pokemon GO oyunundaki üstün başarısı nedeniyle Nick Johnson’ı ödüllendirdi. Pokemon ustasına Birleşik Devletler dışında da Pokemon arama şansı sunan turizm şirketi, Avrupa, Japonya ve Avustralya’yı kapsayan bir seyahat paketini hediye etti.

Elde ettiği başarı karşısında çok mutlu olan Nick Johnson ise çocukluğundan beri hayalinin Pokemon ustası olmak olduğunu belirtti. Konu ile ilgili USA Today sitesine konuşan Johnson çok mutlu olduğunu, oyunu oynarken birçok yeni kişiyle tanıştığını ve uzun yürüyüşler yapmak zorunda kaldığını belirtiyor. Kendini artık daha sağlıklı hisseden Pokemon Go oyuncusu bu başarıyı elde etmek için günde yaklaşık 10 kilometre yürüdüğünü ekliyor. Bakalım Nick Jonhson ABD dışında da aynı başarıyı gösterebilecek mi?

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0