Pokemon Go’ya Bir Yenilik Daha!

0
0
0
0
0
Niantic’in ilk başta büyük sükse yapan, ardından da bir düşüşe geçen yeni mobil oyunu Pokemon Go’da yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor.

Günümüzün en popüler oyunlarından biri haline gelen, birçok oyuncuyu kaybetmesine rağmen hala fazlasıyla oynanan Pokemon Go’da gelen yenilikler hızla devam ediyor. Bugün Niantic tarafından duyurulan yeni özellik ile gelecek olan güncellemede bonus kazanma sistemi getiriliyor.

Niantic’in bahsettiğine göre Kindler, Swimmer, Punk Girl, Psychic, Rocker, Fairy Tale Girl, Hiker, Ruin Maniac, Bird Keeper, Schoolkid, Back Belt, Bug Cacher ve Gardener gibi yakaladığınız Pokemon türüne göre verilen madalyalar, artık size bonus olarak geri dönecek. Şöyle ki; artık bu madalyalar belli miktarlarda size yakalama bonusu vererek oyunda daha hızlı seviye atlamanızı sağlayacak.

Aynı zamanda Niantic’in de örnek olarak verdiği Pidgey gibi hem normal hem de uçan Pokemon türüne ait olan bu tarz Pokemonları yakaladığınızda ise her iki bonus oranının ortalaması olarak eklenecek. Yani toplamı yerine değerlerin ortalaması alınarak bonus kazanacaksınız.

Bu güncellemenin ne zaman geleceği bilgisi verilmemiş olsa da duyuru yapıldığına göre kısa süre içerisinde geleceğini tahmin ediyoruz. Bakalım bu bonus olayı oyuncuların hoşuna gidecek mi.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0