Pokemon GO Yeniden Güncellendi (APK da Verdik)

2
0
0
0
0
Pokemon GO, gelen eleştirileri dikkate alarak yeni güncellemesini yayınladı.

Hala tam sürüme geçiş yapmayan ancak milyonlarca kullanıcıdan milyon dolarları götüren Niantic’in Pokemon GO’suna yeni güncelleme geldi. Geçtiğimiz günlerde gelen v0.31 ile büyük eleştiriler alan oyun, şimdi ise v0.33’e güncellenerek birçok yenilik ve geliştirme de kazandı.

İlk olarak yukarıda görebileceğiniz gibi Nearby olarak adlandırılan ve yakındaki Pokemonları gösteren sistemin adını Sightings olarak değiştiren firma, aynı zamanda Pokemonların arkasına da çim şeklinde bir arka plan yapmış. Fakat bu çimin ve Pokemonların yakınlığına dair herhangi bir işaret vermiyor maalesef. (Ya da verse de şimdilik anlayan yok) Hatta görünüşe göre Pokemonların yakınına gitmeden Sightings kısmına düşmüyor, yani çevrende ne olduğunu görmeyeceksin, sen dolaştıkça neler olduğu gözükecek. Bu da açıkcası daha fazla tepki alacak gibi.

Bunun yanı sıra bir defaya mahsus kullanıcı adınızı değiştirmenize olanak tanıyan yeni güncelleme ile eğer kullanıcı adınızdan memnun değilseniz dikkatli bir şekilde değiştirebilirsiniz. Ancak olası hata ve yanlış yazıma da aldırış etmeden onayladığınız yeni kullanıcı adını değiştiremeyeceğinizi hatırlatayım.

İşin en güzel tarafı ise özellikle geçtiğimiz günlerde söylediğim gibi Rattata, Zubat, Pidgey ve Ekans gibi sık çıkan Pokemonlara 5’er 10’ar Poke Topu ile zorla yakalama dönemi de bitmiş gibi görünüyor. İsabet oranı arttırılan Poke Topları artık daha rahat Pokemon yakalayabilecek.

Bir de iOS cihazlarında sıkıntı yaratan Batarya Tasarrufu Modu’nundaki sıkıntıları gideren firma, bunu tekrar aktif ederek iPhone kullanıcılarına tekrar sundu.

Sonuç olarak güzel düzenlemelerin getirildiği Pokemon GO’yu aşağıdaki bağlantılardan Android’de APK olarak indirebilir, iOS için de güncelleyebilirsiniz. (Göremeyenler için APK buradan, iOS buradan)

BONUS

Dilerseniz de aşağıdaki videodan Pokemon GO hakkında daha fazla bilgi edinebilir, merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilirsiniz. 

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0