Bu Kez Ana Karakterlerle Karşılaşacağınız Yeni Pokemon Oyunu Duyuruldu

14
3
2
2
1
Son yıllarda dünya çapında ciddi bir kitleye hitap eden Pokemon mobil oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor. Android ve iOS’a geleceği açıklanan Pokemon Masters isimli yeni oyunda, çizgi dizideki favori karakterlerle birlikte savaşmak mümkün olacak. Bu Pokemon’un sonu hiç gelmeyeceğe benziyor.

2000’li yılların başında Pokemon çizgi dizisinin popüler hale gelmesi, bugün artık yetişkinliğe adım atmış bir neslin unutamadığı detaylardandır. Günümüz teknolojileriyle birlikte çizgi dizisinden daha çok oyunlarıyla bilinen ve yeni nesillere açılım yapan Pokemon ailesine yeni bir üye daha katılıyor. 

Ülkemizde yayımlanmayan yeni Pokemon dizilerindeki pek çok popüler karakterin yer alacağı Pokemon Masters, özel bir basın etkinliğinde duyuruldu. Oyunun temel olarak Pokemon GO’daki en büyük eksikliği doldurduğunu söyleyebiliriz. Pokemon GO’da hayranların duygusal bağ kurdukları yaratıklar vardı, ancak insan karakterler yoktu.

Pokemon Masters ise dizideki favori karakterlerle birlikte müsabaka yapma üzerine kurulu bir oyun:

The Pokemon Company tarafından geliştirilen oyun hakkında daha fazla bilgi paylaşılmadı. Oyunun haziran ayı içerisinde iOS ve Android için yayımlanacağı biliniyor. Bu proje haricinde firmanın diğer ağır topu ise ülkemizde yaygın olmayan Nintendo Switch’e özel olarak sunacağı Detective Pikachu oyunu olacak.

Nostaljik dünyanın mobil cihazlarda yaygınlaşması ise Pokemon Go Plus, Pokemon Sleep gibi markalar olacak. 

Bu arada Pokemon oyunları hakkındaki düşüncelerinizi de yorumlar kısmında bekliyoruz.

14
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
14
3
2
2
1