Uzun Süredir Beklenen Pokémon Masters'ın Ön Kayıt Süreci Başladı

13
2
1
0
0
Uzun Süredir Beklenen Pokémon Masters'ın Ön Kayıt Süreci Başladı
DeNA ve Pokémon Company iş birliğiyle geliştirilen Pokémon oyunlarından biri olan Pokémon Masters, henüz piyasaya sürülmedi ancak Google Play ve App Store üzerinde ön kayıt süreci başlatıldı.

Pokémon Masters, şu anda Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz olarak ön kayıt yapılabilir durumda. Oyun, oyunculara Pasio adası üzerinde gerçekleştirebilecekleri 3’e 3 Pokémon savaşları sunuyor. Her oyuncunun 3 eğitmen ve onların Pokémonlarından oluşan bir takım kurması gerekiyor. Oyuncular, kurdukları bu takımlarla başka oyuncuların takımlarının zayıf noktalarını tespit edip olabildiğince fazla zarar vererek rakibini alt etmeye çalışacaklar.

Pokémon Masters’ın arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir eşli oyun modu da var. Bu modda dünya üzerindeki herhangi bir kişiyle güçlerinizi birleştirip oyunun size sunduğu görevleri gerçekleştirmeniz beklenecek. Bu arada eğer dilerseniz oyunun 23 Temmuz’da yayınlanan genel bakış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Oyunun geliştiricilerine göre Pokémon Masters, 2 GB RAM desteğine ve Android 7.0 üzeri bir işletim sistemine sahip olan tüm Android cihazlarda çalışacak. Bu noktada önemli olan konu, geliştiricilerin bahsettikleri cihazların tümünde oyunun kusursuz bir şekilde oynanacağının garantisini vermemesi. Cihazın donanımına bağlı olarak oyunun performansı etkilenebilir ve düzgün bir şekilde çalışmadığı görülebilir.

Pokémon Masters, şu an için ön kayıt aşamasında ve oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmemekle birlikte bu yaz çıkması bekleniyor. Pokémon Masters’ın şu anda Singapur’da oynanabilen eski bir sürümü mevcut. İşin ilginç yanı, Singapur’da oynayan insanlar oyunun tam sürümü çıkış yaptığı zaman ilerlemelerini yeni sürüme taşıyabilecekler. Bu noktada dünyanın geri kalanı için bir adaletsizlik söz konusu diyebiliriz. Sonuçta Singapur’da oynayan insanların diğer ülkelerdeki oyunculara göre hatırı sayılır miktarda oynama süresi olacak. Pokémon Masters'ın ön kayıt sürecine dâhil olmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Pokemon-Masters-pre-registration-Android-iOS_id117750
13
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
0
0