Bir Pokemon Hayranı, 9 Yıl Boyunca Uğraşıp Ücretsiz Pokemon Oyunu Yaptı!

2
1
0
0
0
Küçüklüğünden beri Pokemon hayranı olan bir geliştirici, 9 yıl boyunca uğraşarak ücretsiz Pokemon Uranium adında bir oyun hazırladı

Tüm dünya Pokemon Go çılgınlığı ile eskileri yad ederken, aynı zamanda NintendoPokemon Sun & Moon adındaki oyununu da hazırlamaya devam ediyor. Ancak eğer siz de bu Pokemon haberleri ve Pokemon Go ile bir Pokemon aşkınız tekrar canlandıysa güzel bir haberimiz var.

Klasikleşmiş pixel art şeklinde hazırlanan Pokemon Uranium adındaki bir oyun, Pokemon hayranı tarafından 9 yıllık bir çalışma sonucunda hazırlandı. Aynı zamanda bu kadar emeğe rağmen ücretsiz olarak sunulan yapımda 150 yeni Pokemon olmak üzere toplamda 192 farklı Pokemon bulunuyor. Tandor bölgesini gezebileceğiniz, sinematik içeren savaşlar ve responsive olarak hazırlanan UI ile gerçekten harika bir yapım olan Pokemon Uranium ile yıllar öncesinde zevkle oynadığınız Pokemon oyununu yeniden hem de ücretsiz olarak oynayabiirsiniz.

Adından da anlaşılacaği gibi güçlü bir nükleer düşmanınızın olduğu oyunda 8 adet gym de mevcut. Ortalama 30 saatten fazla oynanış süresi sunan yapımda online olarak savaşma ve takas özelliği de var.

Şu anda sadece PC platformunda olan Pokemon Uranium, aynı zamanda kısa süre içerisinde Mac bilgisayarlara uygun olarak da çıkartılacak. Oyunu da dilerseniz buradaki bağlantıdan bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz. (Link kaldırıldı, bknz. GÜNCELLEME 2)

GÜNCELLEME: Beyler bayanlar, siteye biraz fazla abanıyorsunuz, arada çöküyor 500 hatası veriyor :) Eğer bir hata görürseniz biraz bekleyin, sunucu kendine gelince düzelecektir :)

GÜNCELLEME 2: Oyun, yapımcıların kendi kararıyla yukarıdaki indirme bağlantılarından kaldırıldı. Konu ile alakalı detayları ve oyunu bulabileceğiniz ortamlar ile ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : http://www.pokemonuranium.com/
2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0