Pokemon Yakalama Garantili Telefon Aparatı!

1
0
0
0
0
Bir endüstriyel tasarım öğrencisi telefona takarak pokemon yakalamanızı sağlayan aparat tasarladı.

Pokemon Go ile ilgili ilginç haberler duymaya devam ediyoruz. Poke topu şeklinde taşınabilir şarj cihazı, pokemon tişörtleri derken ilgi çekici nesnelerle Pokemon Go birçok kişi için maddi anlamda büyük bir fırsat oldu.

Ancak Pokemon Go ile ilgili her nesne satılıyor ve satan kişiler zengin oluyor dersek yalan olur. Avusturalyalı endüstriyel tasarım öğrencisi John Cleaver, 3D yazıcıyla yaptığı birçok çalışmasını My Mini Factory sitesi üzerinden paylaşıyor ve Cleaver'ın tasarımlarını binlerce kişi takip ediyor. Bu öğrenci son olarak görsel olarak hoş bir nesne yerine iPhone 6 ile uyumlu bir aparat tasarladı. Cihazınıza taktığınız bu aparat poke topunu atacağınız çizgiyi belirliyor ve pokemon yakalamanıza büyük katkı sağlıyor.

Bu sayede hem pokemon yakalamanızı kolaylaştıracak hem de poke toplarınızdan tasarruf etmenize neden olacak aparatın tek eksi noktası ise poke topunu etrafında döndürme konusunda size zorluk çıkarabilmesi.

John Cleaver diğer tasarladığı objeler gibi pokemon yakalama ihtimalinizi güçlendiren bu aparatı ücretsiz olarak yayınlıyor. Eğer 3D yazıcınız varsa aparatın 3D modelini ücretsiz olarak bu bağlantıdan indirebilir ve yazıcınızla basabilirsiniz. (Bu aparatı tanesi 5TL'den satsa şimdiye köşeyi dönmüştü)

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0