Popüler Dizi Star Trek: Discovery'de Yeni Sezon Öncesi Sular Bir Türlü Durulmuyor!

9
6
3
1
1
Netflix'de de yer alan ve ilk sezonuyla izleyicileri büyüleyen CBS kanalı dizisi Star Trek: Discovery, ikinci sezonu öncesinde çalkantılı günler geçiriyor. İlk yapımcısıyla yollarını ayıran dizi, yerine getirdiği iki yapımcıyla da yeni sezon öncesi yollarını ayırdı.

Yakaladığı muhteşem başarıyla ikinci sezon onayı alan dizi, çekim süreçlerinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle yapımcı Brian Fuller ile yollarını ayırmıştı. Yerine getirilen Gretchen Berg ve Aaron Harberts da sorunlara çare olamayınca, dizi daha ikinci sezon başlamadan bir kez daha yapımcı değişimine gitti ve koltuğa Star Trek serisinin ünlü isimlerinden Alex Kurtzman'ı getirdi.

Dizi ekibi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada "2019'daki ikinci sezonumuz için çalışmalarımız tam planladığımız gibi gidiyor, yapımcı değişimi olumsuz etki yaratmayacak. Hayli başarılı olan açılış sezonumuzda yakaladığımız güzel ivmeyi devam ettireceğiz" denildi.

Gelen bilgilere göre Berg ve Harberts'ın gönderilme sebebi ise liderlik ve operasyonel problemler. Dizi ekibini çok fazla bunalttıkları ve çalışanların keyiflerini kaçırdıkları, ayrıca başta oluşturulan bütçeyi de çok fazla aşmaları neticesinde görevlerine son verildiği iddia ediliyor.

Bu değişimin olumlu bir etki yaratacağı düşünülüyor. Prodüksiyonuna geçtiğimiz aylarda başlanan ikinci sezonun hikayesi henüz açıklanmış değil. Ancak açıklamalara göre yeni sezon savaş odaklı olmayacak ve daha çok bilimle inancı karşı karşıya getirecek temalar üzerine odaklanacak.

Ayrıca ikinci sezonun hikayesinin, Star Trek: The Original Series'in 9 sene öncesinde gerçekleşeceği belirtiliyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/06/15/star-trek-discovery-replaces-showrunners-again/
9
6
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
6
3
1
1