Popüler Fotoğraf Uygulaması Prisma'ya Video Düzenleme Özelliği Geliyor

0
0
0
0
0
Popüler Fotoğraf Uygulaması Prisma'ya Video Düzenleme Özelliği Geliyor
Prisma uygulamasının video düzenleme özelliği ilk olarak iOS'teki uygulamayı beta kullanan kullanıcılar için yayınlandı.

Son dönemin en fazla konuşulan popüler fotoğraf düzenleme uygulaması Prisma, daha önce video düzenleme özelliğinin de uygulamaya dahil edileceğini duyurmuştu. Nihayet Prisma uygulaması, beklenen video düzenleme özelliğine kavuştu.

İlk olarak iOS platformundaki beta kullanıcıları için yayınlanan güncellemeyle birlikte Prisma'daki sanatsal filtreler, çekilen kısa süreli videolara da işlenerek çok daha göze hoş görünen ve sanatsal bir video ortaya çıkarmanıza olanak sağlıyor. Ayrıca Prisma uygulaması videoların süresini 15 saniye ile sınırlı tutuyor.

15 saniye ilk etapta bazı kişiler için kısa gibi görünse de tabii görüntü işlemenin oldukça büyük boyutlu olduğunu ve uzun sürdüğünü de hesaba katacak olursak, 15 saniye bu videolar için gayet ideal. Üstelik sürenin kısa olması videonun işlenmesinin yanı sıra kısa sürede daha yaratıcı videolar ortaya koymanıza da imkan tanıyacaktır.

Bu ay sonuna doğru iOS 10 işletim sistemiyle çalışan cihazlar için yayınlanacağı söylenen Prisma güncellemesiyle birlikte güncel bir iOS cihaza sahip olan kullanıcılar videolarında da Prisma efektlerini kullanabilecek. Ancak Android kullanıcılarına kötü bir haber verelim, Prisma geliştiricileri şu anda video düzenleme özelliğini Android platformuna getirmeyi düşünmüyor.


0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0