Popüler Twitch Yayıncısı Shroud, PUBG'den Bir Ay Ban Yedi

62
15
7
4
4
Twitch dünyasının en ünlü yayıncılarından Shroud, hileciler ile oyun oynadığı gerekçesiyle PUBG'den bir ay ban yedi. Shroud, yaptığı açıklama ile hatalı olduğu kabul etti.

Playerunknown's Battlegrounds (PUBG), son dönemlerin en popüler video oyunlarından biri ve diğer popüler oyunlar gibi hilecilerden fazlasıyla çekiyor. PUBG’de hileler yalnızca duvar arkasındaki adamları görmek ya da direkt olarak adama otomatik nişan almakla bitmiyor; bazı hileciler, otomobilleri birer uçakmışçasına uçurarak haritanın istedikleri bölgesine kolaylıkla gidebiliyorlar. Hatta istediklerinde araçları evlere dahi sokabiliyorlar.

Profesyonel e-spor oyuncusu ve ünlü Twitch yayıncısı Michael "Shroud" Grzesiek, yayınları sırasında ‘ghost’ olarak adlandırılan yayından yerini bakıp yanına gelen oyunculardan fazlasıyla çekiyor. Fakat geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği bir yayın sırasında yanına gelen hileci ghost, Shroud’un fazlasıyla ilgisini çekti ve birlikte oyun oynamaya başladılar. Shroud, yaptığı şey yüzünden ‘ban’ yiyebileceğini biliyordu ki öyle de oldu. Bluehole Studio, ünlü yayıncıyı bir ay boyunca oyundan engelledi.

‘’Keyifli vakit geçirmeye çalışıyordum.’’ diyen Shroud, konuyla ilgili olarak, ‘’Açıkçası ne yaptığımı biliyordum. İyi bir fikir değildi. İyi bir fikir gibi görünüyordu fakat kesinlikle öyle değildi. Bir ay banlandım’ dedi. Açıkçası aşağıdaki videonun 6. dakika 19. saniyesinde sizinde görebileceğiniz gibi Shroud, başına geleceklerin zaten farkındaydı. Fakat Reddit kullanıcıları daha önemli bir probleme dikkat çektiler. Evet, Shroud bir hileci ile uzun süre oyun oynayarak bir suç işledi, fakat hileci bu süre boyunca tespit edilemedi ve oynamaya devam edebildi. Kısacası Reddit kullanıcılarına göre Shroud, oyundaki büyük bir problemi de gözler önüne sermiş oldu.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/popular-streamer-michael-shroud-grzesiek-gets-banned-for-playing-pubg-with-a-hacker/
62
15
7
4
4
Emoji İle Tepki Ver
62
15
7
4
4