Popüler Video Platformu Netflix'e Çevrimdışı İzleme Özelliği Geliyor

0
0
0
0
0
Popüler Video Platformu Netflix'e Çevrimdışı İzleme Özelliği Geliyor
Dizi ve film gibi birçok kaliteli içeriği barındıran dijital TV platformu Netflix'teki içerikler artık çevrimdışı olarak da izlenebilecek.

Son dönemlerde ülkemizde de yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanan ve özel içerikleriyle birlikte hızla televizyonu tahtından ederek dijital mecralarda içerik tüketimini arttıran platform Netflix'teki videoların indirilerek çevrimdışı izlenebileceğine dair iddialar kısa bir süre önce gündeme gelmişti.

Bu iddiaların üzerinden pek de zaman geçmeden Netflix, çevrimdışı video izleme özelliğinin aktif olduğunu duyurdu. Netflix'in yeni özelliği sayesinde artık Netflix kullanıcıları internete erişemediği noktalarda ya da mobil verilerini tüketmek istemedikleri durumlarda çevrimdışı izleme özelliği kullanılabilen içerikleri indirerek internete ihtiyaç duymadan izleyebilecek.

İlk etapta orijinal Netflix içerikleri için geçerli

Çevrimdışı izleme özelliği henüz Netflix'in 3. parti yapımcılardan aldığı içerikler yerine Netflix Original içeriklerini kapsıyor yani sadece Netflix tarafından yapılan prodüksiyonlar çevrimdışı olarak izlenebilecek. Böylelikle Black Mirror, Narcos ve Stranger Things gibi popüler Netflix içerikleri artık indirildiğinde internet olmadan da erişilebilir olacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0