Power Rangers Filmi İçin Kullanılan Dekorlar ve Kostümler Açık Arttırmaya Çıkartılacak

8
2
2
1
1
Ülkemizde 24 Mart 2017 tarihinde gösterime giren Power Rangers filminin, yapımında kullanılan dekor ve kostümler açık arttırma yolu ile satışa çıkartılacak.

Yönetmen koltuğunda Dean Israelite'nin oturduğu film 2017'nin başlarında vizyona çıkmış ve tam olarak izleyicilerin beğenisini kazanamamıştı. Birçok insan da filmi beğendiğini ifade etmişti ve bugün onları sevindirecek bir haber geldi. Filmin dekor ve kostümlerinin, Prop Store adlı bir sitede açık arttırma ile satışa çıkartılacağı açıklandı.

16 Temmuz'da başlayacak olan açık arttırma öncesi ürünler şu anda internet sitesinde sergilenmektedir. Bu bağlantıyı kullanarak siz de Prop Store'un sitesinden satışa çıkartılacak ürünleri inceleyebilirsiniz. Ürünler sergilense de açılış fiyatlarıyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmamakta.

Filmler ve dizilerle ilgili koleksiyon ürünlerinin satışına aracılık yapan Prop Store, büyük bir alışverişe ev sahipliği yapacak gibi gözüküyor. Ayrıca kostümlerin cosplay ile ilgilenenlerin de dikkatini çekebileceği belirtildi. Fiyatların amatör olarak cosplay yapan insanlar için yüksek kalacağı tahmin edilse de yine de şanslarını deneyebilirler.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/a-bunch-of-props-from-the-power-rangers-movie-are-going-1827420564
8
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
2
2
1
1