Prisma'nın Efektleri Facebook'a Geliyor!

1
0
0
0
0
Prisma'nın Efektleri Facebook'a Geliyor!
Diğer tüm sosyal medya platformlarındaki işine gelen özellikleri kendisi tarafından geliştiren Facebook, son dönemlerin favori aracı Prisma’ya göz dikmiş.

Klasik dünya düzeni gereceğince her ne kadar yeni girişimler yenilikler ile çıkıp gelse de büyük firmalar ya bu küçük girişimleri satın alarak ya da aynı gelişmeleri kendisi yaparak güçlenmeye devam eder. Bunun teknoloji ve sosyal medya alanındaki versiyonu olan Facebook ise hem kendi platformu, hem Messenger, hem WhatsApp ve hem de Instagram gibi bünyesindeki uygulamalara etrafta hangi yeni uygulama özellikleri popüler ise, alıp kendisine getirerek yoluna devam ediyor.

Bu noktada ise yeni çalışma yapan firma, son dönemlerin en popüler uygulamarından olan Prisma’daki o özel efektleri getiriyor. Video çekimi, canlı yayın ve birçok yere getireceği konuşulan Prisma efektlerini büyük ihtimalle Instagram’a da filtre olarak getirecek olan Facebook, böylece tüm güzel detayları kendinde toplayarak güçlenmeye devam edecek gibi.

Sanat efektleri olarak geçecek olan bu Prisma benzeri efektler ile farklı canlı yayınlar çekebileceğinizi belirten Facebook’un bu özelliği ne zaman sunacağı ise şimdilik belli değil.

Bu arada Prisma ile video nasıl olur diye merak ediyorsanız aşağıdaki Prisma ile çekilen video klip ile anlayabilirsiniz;

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0