Benzersiz Deneyimlere Işık Tutan Ajans: Wookweb

23
12
5
1
1
İstanbul merkezli bir proje geliştirme şirketi olarak karşımıza çıkan Wookweb, bir fikrin ürün haline getirilmesi sürecinde müşterilerine tam destek sağlıyor. 13 kişilik profesyonel bir ekipten oluşan şirket, fikir halindeki planlarınızı gerçekleştirebilmek için sizin yerinize tüm pürüzleri giderebilir.

İnternet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte büyük bir önem kazanan mobil uygulamalar, bugün hayatımızın önemli bir bölümünü oluşturuyor. Profesyoneller, fikirlerini hayata geçirip milyonlarca insana ulaşabilmek için mobil uygulama yapan firmaların kapısını çalıyorlar. Peki İstanbul’da bugüne dek binlerce proje üzerine çalışmış bir yazılım şirketinin olduğunu biliyor muydunuz? Bu şirket, Wookweb olarak isimlendiriliyor ve müşterilerine benzersiz bir deneyim sunuyor.

Çağrı Çukurlu ve Semih Çakır tarafından kurulan Wookweb, bugüne kadar farklı sektörlerde önemli projeler üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. 13 kişilik profesyonel bir ekibin oluşturduğu Wookweb, tüm dünyayı saran koronavirüs salgını döneminde bile müşterilerinin yanında olarak sektörün önemli isimlerinden bir tanesi haline geldi. Ekip bir süredir, müşterilerini mutlu etmenin haklı gururunu yaşıyor.

Wookweb

Wookweb, sadece mobil uygulama geliştirmek için kapısını çalacağınız bir kurum değil. Sadece bir fikre sahip olmanız, Wookweb’le tanışmanız için yeterli bir neden. Çünkü ekip, sahip olduğunuz fikrin bir ürün haline getirilmesi sürecinde atılması gereken tüm adımları sizin yerinize atıyor. Örneğin bir fikir, önce detaylı bir Ar-Ge çalışmasına dahil edilerek tüm detaylarıyla olgunlaştırılıyor. Ardından da bu fikri ürün haline getirmek için gereken şeyler yapılıyor.

Türkiye, yaratıcı fikirlerin sıklıkla dile getirildiği ancak bu fikirlerin hayata geçirilemediği bir ülke. Bunun temel nedeniyse sahip olunan bir fikri nasıl bir ürün haline getireceğimizi bilmememizden kaynaklanıyor. İşte Wookweb’in profesyonel ekibi, tam da bu noktada devreye girerek sürecin başından sonuna kadar yanınızda olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Wookweb

Wookweb hem kamu hem de özel sektörde hizmet veren kurumlara bugüne kadar farklı konulardan destek olan bir ajans. Zaten Wookweb’in internet sitesine girdiğiniz zaman geniş çaplı bir referans bölümüyle karşılaşıyorsunuz. Bu bağlamda şirketin son projelerinden bir tanesi de inşaat sektöründeki önemli eksikleri gideren ve sektör üyelerinin ihtiyaç duydukları tüm ürünlere saniyeler içerisinde ulaşmalarını sağlayan Yapinta

Bugün hizmet verdikleri sektörde zirveye oynayan şirketler, bugünlere kolay gelmediler. Hatta bugün milyon dolarlarla oynayan bu tür şirketler, temelinde bir fikir olarak ortaya atıldı. İşte sizler de bu tür hayaller içerisindeyseniz ve bazı fikirleriniz varsa, Wookweb sizin için biçilmiş kaftan olabilir.

23
12
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
12
5
1
1