PS4'e Özel Spider-Man'den Ağzınızı Açık Bıraktıracak Bir Video Geldi!

66
6
4
4
4
Herhalde "Sony'nin konsoluna özgü oyunu kötü olmaz" diye bir genelleme yapsak, bunu hiçbir şekilde reddedecek biri bulamayız. Sony'nin E3 2018 konferansında yayınladığı video adeta bir görsel şölen sundu.

Sony'nin Marvel ile yaptığı özel anlaşmanın bir sonucu olarak, sadece PS4'e özel olarak piyasaya sürülecek olan Spider-Man'in oyunu kusursuza yakın görünüyor. Uzun süredir bu kadar akıcı bir aksiyonu, bu kadar enfes grafiklerle sunan bir aksiyon oyunu görmemiştik.

Ressistance ve Ratched & Clank serilerden bildiğimiz ve tarih içinde hep sağlam oyunlara imza atmış Insomniac Games'e emanet edilen Spider-Man oyununa dair E3 konferansı sırasında yayınlanan video adeta gözlerinize ziyafet çekiyor. Hapishaneye dalan ve buradaki mahkumlarla dövüşen Spider-Man'in animasyonları adeta yağ gibi akıyor.

Gördüğünüz gibi bir şaheserle karşımıza çıkmaya hazırlanan Spider-Man için epey heyecanlandık. YouTube'da yapılan bir yorum heralde oyunu çok iyi tanımlıyor: "Oyuna bile benzemiyor. Gerçek hayattan alınmış görüntüler gibi; 10 üzerinden 12!"

66
6
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
66
6
4
4
4