PUBG’nin Android Versiyonu İçin Yeni Beta Sürümü Yayınlandı

70
12
11
9
8
2018’e damgasını vuran PUBG’nin Android versiyonu, oyuncuların çok hoşuna gidecek bazı yenilikleri içeren Beta güncellemesini aldı. Tencent, bu özellikleri kullanabileceğiz yeni sürümü yayınladı.

PUBG’nin ücretsiz mobil versiyonları, geçtiğimiz mart ayında yayınlandıklarından beri sürekli güncelleme alarak gelişiyor. Oyuncuların mobil versiyonları bir emülatör aracılığıyla bilgisayarda da oynamalarına müsade eden Tencent, mobil sürümlerini Anroid merkezli olarak test edip güncelliyor. 

Geçtiğimiz mayıs ayında 0.5.0 güncellemesini alan PUBG Android, haziran ayında da şu anda aktif olarak oynanılan 0.6.0 sürümüne kavuşmuştu. Tencent, yeni istikrarlı sürümünü test etmeden önce yayınlamak istemediği için, 0.7.0 sürümünün Beta versiyonuna ait yeni sürümü Play Store üzerinden yayınladı.

Yeni silahlar, War Mode, Arcade Mode, portatif dolap, hızlı kıyafet değişimi gibi özelliklerin bulunduğu bu sürümü oynamak için mevcut kullanıcınızla giriş yapamıyorsunuz. Oyunun beta sürümünü sadece misafir olarak oynayıp yeni özellikleri, herkesten deneme fırsatı yakalıyorsunuz. Bu sırada ortaya çıkan sonuçları Tencent ele alıp sorunları gideriyor. 

Play Store üzerinden davet ya da kayıt bekleme sıkıntısını aşan Tencent, oyunun beta testlerine olan ilgiden de memnun. Yeni sürüme buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Eğer oyunu oynayamazsanız, yeni sürümlerin beta testlerini kaçırmamak adına kayıt olmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/258056/pubg-beta-android-download.html
70
12
11
9
8
Emoji İle Tepki Ver
70
12
11
9
8