PUBG Lite, Türkiye İçin Ön Kayıtlara Başladı (Ödül Var)

131
12
10
8
5
PUBG Lite, beta sürümü ile Türkiye'deki kullanıcıların erişimine açılıyor. Üstelik açılışa özel bir etkinlik ve çeşitli ödüller de oyuncuları bekliyor.

Apex Legends, Fortnite gibi ücretsiz oynanabilen rakiplerinin inanılmaz bir popülerliğe ulaşması, ücretli olarak satın alınan PUBG’nin işlerini zorlaştırmıştı. Pek çok kişi, PUBG’nin ücretsiz hale getirilmesini beklerken PUBG Corporation, daha düşük sistem gereksinimlerine sahip PUBG Lite’ın duyurusunu gerçekleştirmişti.

PUBG Corporation tarafından gerçekleştirilen duyuruya göre PUBG Lite, beta testlerine Türkiye ve Brezilya’da devam edecek. PUBG Corporation, PUBG Lite beta sürümünün açılışına özel olarak 9-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek bir etkinlik duyurusu da gerçekleştirdi. Etkinlik ödülü ise bir M416 Kaplan, Çita Paraşütü olacak.

PUBG Corporation’ın PUBG Lite Türkiye açılış etkinliğine katılmak ve PUBG Lite beta sürümünü indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Oyunu indirirken şu an beta aşamasında olduğunu ve çeşitli oyun içi hatalarla karşılaşabileceğinizi unutmayın.

Kaynak : https://lite.pubg.com/tr/2019/05/09/event-pubglite-pre-registration-tr/
131
12
10
8
5
Emoji İle Tepki Ver
131
12
10
8
5