PUBG Mobile'a FPP Modu, Silah Kaplamaları ve Daha Pek Çok Yeni Özellik Geldi

64
6
4
2
1
PUBG Mobile'a şu ana kadarki en büyük güncellemelerden birini yayınlayan Tencent Games, pek çok oyuncunun sabırsızlıkla beklediği FPP modunu ve silah kaplamalarını oyuna ekledi.

Dünyanın en popüler Battle Royal oyunlarından biri olan PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın Android ve iOS cihazlar için geliştirilmiş mobil versiyonu olan PUBG Mobile dev bir güncelleme aldı. Oyuna pek çok yeni özellik ve hata düzeltmesi getiren güncellemenin en dikkat çekici yanı ise FPP(Birincil Şahıs Perspektifi) görüş açısını oyuna getiriyor olması.

PUBG Mobile 0.6.0 güncellemesinin sürüm notları şu şekilde:

Royale Pass

Royale Pass ile oyuncular puan kazanmak ve seviye atlamak için haftalık ve günlük görevleri tamamlayabilir, belli sayıda görevi tamamlayarak özel ödüllerin sahibi olabilirler. İsteyen oyuncular görevle kazanılan içerikleri doğrudan satın da alabilirler.

Birincil Şahıs Perspektifi (FPP) Modu

PC versiyonunda oyunun ilk günlerinden bu yana var olan FPP modu, bu güncelleme ile birlikte mobil versiyona da gelmiş oldu. FPP modunun kendi seviye sistemi bulunuyor.

Dar Alan

Yine 100 oyuncuyu barındıracak maçta harita daha küçük olacak. Buna karşın kaynak ve hava paketleri 3 kat fazla olacak.

Silah Kaplamaları

Oyuna yeni silah kaplamaları eklendi. Bu kaplamalar oyunlarda elde edilebilir ve silaha uygulanabilir.

Cephanelik

Oyundaki tüm silahları ve özelliklerini görebileceğiniz bir cephanelik eklendi.

Dükkan

Dükkana yeni paraşütler, silahlar, avatarlar ve diğer yeni öğeler eklendi. Üstelik bu öğeleri arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.vg247.com/2018/06/21/pubg-mobile-first-person-update/
64
6
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
64
6
4
2
1