PUBG Mobile'a Güncelleme Geldi: İşte Oyuna Gelen Yepyeni Mod

90
11
9
7
4
PC'de tüm dünyayı ektisi altına aldıktan sonra iOS ve Android platformlarında da rüzgarını estiren PUBG, mobil versiyonunu geliştirmeye devam ediyor.

PUBG Mobile'a gelen son güncelleme, oyuna yepyeni bir mod ekliyor: War. Bu mod, PC'dekinin birebir aynısı. Takılmaz oyunun başında iki veya daha fazla takıma ayrılarak haritanın küçük bir bölgesine hapsediliyorlar.

Team Deathmatch olarak adlandırabileceğimiz bu modu ikili ya da dörtlü takımlar halinde oynayabiliyorsunuz. Diğer modların aksine burada öldükten sonra maçın sonuna dek, anında spawn oluyorsunuz.

"Savaşın nesi güzeldir? PUBG Mobile'ın WAR modundaki her şey!"

Oyunu kazanmak için bir tarafın en fazla 200 olacak şekilde gereken skora ulaşması gerekiyor. Sizin de fark ettiğiniz gibi battle royale modundaki mantığın tam tersi işliyor burada. Sükunete veya pusmaya gerek yok. Kıyasıya savaşıyorsunuz ve gerekli skoru elde etmeye çalışıyorsunuz.

PUBG Mobile'ın 0.7 sürümü elbette bu yenilikle sınırlı değil: Yukarıdan da görebileceğiniz gibi yeni nişangahlar, kabzalar ve SLR silahı emrinize amade. Siz de PUBG Mobile'ın yeni sürümünü merak ediyorsanız hemen aşağıdaki linklerden oyunu indirebilirsiniz.

Kaynak : https://fossbytes.com/pubg-mobile-update-war-mode-slr-sniper-portable-closet/
90
11
9
7
4
Emoji İle Tepki Ver
90
11
9
7
4