PUBG Mobile'ın 'Kansız' Alternatifi Game for Peace Yayınlandı

76
12
8
5
3
PUBG Mobile'ın kansız ve cesetsiz alternatifi olan Game for Peace, Çinli PUBG Mobile oyuncuları için resmi olarak yayınladı.

Vatandaşlarına pek çok farklı konuda sınırlamalar getiren Çin Hükumeti, geçtiğimiz ay yayınlanan bir bildiri ile video oyunları için bazı katı kurallar getirmişti. Buna göre video oyunlarında ceset, kan gibi öğeler gösterilmesi yasaklandı. Bu durum, PUBG Mobile gibi popüler oyunları fazlasıyla etkiliyordu.

PUBG Mobile’ın geliştiricisi olan Tencent Games, hükumet dostu yeni battle royal oyunu Game for Peace’i resmi olarak yayınladı. PUBG Mobile ile neredeyse bir bir aynı olan oyunda herhangi bir rakibinizi vurduğunuzda kan yerine ışık çıkıyor. Rakibinizi saf dışı bıraktığınızda ise rakibiniz diz çökerek el sallıyor ve ortadan kayboluyor.

Çinli PUBG Mobile oyuncularının bu duruma ne tepki verecekleri bilinmiyor ancak Tencent, oyuncuların PUBG Mobile verilerini direkt olarak Game for Peace’e aktararak büyük bir kolaylık sağlamış durumda. Game for Peace’in oyun içi arayüzünü ve yeni ‘eleme’ efektini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/05/08/tencent-pubg-game-for-peace/
76
12
8
5
3
Emoji İle Tepki Ver
76
12
8
5
3