PUBG'nin Aksiyonu Arttıracak Yeni Haritası Sanhok, Nihayet Aktif Sunuculara Eklendi

65
12
9
5
3
Bir süredir test edilen Sanhok haritası, nihayet tüm oyuncular için kullanıma açıldı.

Son dönemde Fortnite’ın yükselişiyle kusurları daha da göze batan PUBG, nihayet 15 numaralı güncellemesi ile birçok oyun içi hatanın önüne geçmeyi başardı. Bu tür hataların ayıklanmasının yanında bazı iyileştirmeler de yapan PUBG ekibi, uzun süredir testlerini ve tanıtımını yaptığı Sanhok haritasını da nihayet devreye soktu.

PUBG’nin En Küçük Haritası

4 kilometrekarelik alanı ile Sanhok, PUBG’nin şu ana kadar ortaya attığı en küçük harita. Bu  tür bir özelliğe negatif demek pek mümkün değil. Boyut anlamında küçük olan bu harita, oynanış anlamında bir kayıp yaşamadan 100 kişiye ev sahipliği yapacak, dolayısıyla aksiyon miktarının bu haritada daha da arttığını söylemek mümkün.

Sanhok, 6 ana yerleşkeden oluşmasının yanında yağma (loot) anlamında oldukça verimli bir harita. İçerisinde birçok mağara da barındıran Sanhok, birçok savaş stratejisini hayata geçirmenize olanak veriyor.  

Yeni Silah: OBZ-95

Yeni harita yeni de bir silahı PUBG oyuncularının huzuruna sunuyor. Aslen SCAR-L’nin yerini alan saldırı tüfeği OBZ95, 5.56 mm mermisi ve 30 mermilik şarjör kapasitesi ile rakiplerinizin korkulu rüyası olacak. Ancak oldukça gürültülü olan bu tüfeği kullanmadan önce susturucu arayışına girmenizi tavsiye ederiz.

Kaynak : https://beebom.com/everything-pubg-sanhok-map/
65
12
9
5
3
Emoji İle Tepki Ver
65
12
9
5
3