PUBG'nin Silah Hatalarını Düzelten Güncellemesinin Detayları Paylaşıldı

22
3
0
0
0
En yaygın Battle Royale oyunlarından olan PUBG, oyundaki silah hatalarını çözüme kavuşturan küçük bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemeyle birlikte belirli durumlarda silaha mermi sürülmemesi sorunu giderildi. Bu sayede oyuncuların çatışma sırasında ateş edememesi önlendi.

PUBG'nin PC sürümü için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan güncellemede, oyunda bulunan silah hatalarına düzeltmeler getirildi. Sunucularda şu an geçerli olan güncelleme, sürgülü mekanizmaya sahip SR'ler ve S1987 Pompalı Tüfek'te bulunan bazı hataları düzeltti.

Güncelleme notlarında şu ifade yer aldı:

"PC Oyuncuları: Aşağıdaki sorunları düzelten küçük bir güncelleme sunuculara eklendi: -Sürgülü mekanizmaya sahip SR'lerde, belirli durumlarda ateş ettikten sonra mermilerin otomatik olarak namluya sürülmemesi sorunu çözüldü. -S1987 Pompalı Tüfek'teki benzer sorun ortadan kaldırıldı."

pubg

PUBG'nin PC sürümüne gelen daha büyük bir güncelleme, 4.1, geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve Sezon 4'ün yanı sıra Erangel haritasında da birçok değişikliği getirdi. Güncelleme notlarıysa şu şekilde oldu:

PUBG 4.1 güncelleme notları:

Erangel Görsel Güncelleme

playerunknown'S batlleground

"Herkes kendisini arıyor. Bu arama burada sona eriyor. Savaş alanına hoş geldiniz."

Çıkışından bu yana milyonlarca oyuncu, PUBG'nin heyecan dolu Battle Royale oyununda yer almak için kendini Erangel'in semalarına bıraktı. Biz de aynı hevesle görsel bir güncelleme yayınladık. Bu görsel güncellemedeki amacımız, en klasik haritamızı oyunculara sunabileceğimiz en son gelişmelerle birleştirmek ancak hayranlarımızın sevdiği o büyüyü bozmamak oldu. Son testimizde adamızı deneyimleme konusunda bizlere yardımcı olan oyuncularımızı selamlıyoruz. Bu ada sizin de eviniz. Standart yapılardan Mylta Power gibi devasa yapılara kadar Erangel'in çeşitli alanlarının ve arazilerini grafik kalitesini geliştirdik.

Çeşitli arazi değişiklikleri

erangel

  • Mevcut arazi, levhalar ve yapıları güncelledik ve bazı bölgelere birkaç adet bina ekledik.
  • Erangel'in tarihini daha iyi aktarmak için arazi unsurları eklendi ya da revize edildi.
    • Siperler, çatışma izleri, kamuflaj ağları ve terk edilmiş tanklar, haritada bulunan farklı alanlara eklendi.
  • Bazı bölgelerdeki sahillere bariyerler eklendi.
  • Test sürecindeki oyuncu geri bildirimlerinden yola çıkarak aşağıdaki değişiklikler yapıldı:
    • Çim yoğunluğu ve renk doygunluğu düşürüldü.
    • Genel parlaklık düşürüldü.
Kaynak : https://wccftech.com/pubg-pc-update-issues/
22
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
3
0
0
0