PUBG'nin Yaratıcısı, PUBG 2'nin Gelmeyeceğini Duyurdu

82
23
10
8
7
PUBG'nin yaratıcısı Brendan Greene (PlayerUnknown), artık Battle Royale ile işi kalmadığını ve ikinci bir PUBG oyunun gelmeyeceğini söyledi.

PUBG’nin yaratıcısı Brendan Greene’in PUBG’den uzaklaşacağını ve başka projelere yoğunlaşacağının haberini daha önce sizlerle paylaşmıştık. En son yaptığı açıklamaya göre Greene, Battle Royale türünü tamamen geride bıraktı.

Gelecek planları hakkında açıklama yapan Brendan Greene, şu ifadeleri kullandı: “Oynamayı isteyeceğim ve başka insanlarında oynamak isteyeceği oyunlar için kafamda bir sürü fikir var. Bunun için henüz çalışmaya başlamadık çünkü hâlâ bir ekip kurma aşamasındayız. Henüz ne yapacağımı bilmiyorum. Konsepti son kalan adam olmak üzerine olan bir oyun fikri güzel ancak bunu yaptım. PUBG 2’yi yapmayacağımın garantisini buradan veriyorum. Battle Royale türü artık geride kaldı, şimdi başka şeyler deneme zamanı. İnsanları nasıl daha iyi bir şekilde birbirine bağlayabiliriz ve koordine olmalarını sağlayabiliriz bunun üzerine çalışacağız.”

Greene'in bahsettiği fikirler her ne olursa olsun bir Battle Royale oyununa ait olmayacağı kesin. Greene, çevrimiçi oyun sistemini Battle Royale türünden ziyade daha koordine bir şekilde yansıtan bir oyun oluşturmak istiyor. Bunun için de ikinci bir PUBG oyunun gelmeyeceği çok net.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/04/02/pubg-creator-done-with-battle-royale-doesnt-intend-to-make-pubg-2/
82
23
10
8
7
Emoji İle Tepki Ver
82
23
10
8
7