PUBG'nin PC Sürümüne Klan Sistemi Gelecek

24
17
5
3
3
Sürekli olarak güncellenen ve yenilikler getirilen PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) ile ilgili bir yenilik daha ortaya çıktı. Bir oyuncunun sızdırdığı görüntüler, oyuna klan sistemi geleceğinin sinyallerini verdi.

İlk olarak PlayerUnknown lakaplı Brendan Greene tarafından geliştirilen ve daha sonra geliştiriciliği Güney Kore merkezli video oyun geliştiricisi Bluehole ile birlikte sağlanan PlayerUnknown's Battlegrounds, sürekli olarak yeni güncellemeler ile karşımıza çıkıyor. Oyunu giderek daha iyi ve daha çekici bir hale getirmek isteyen Bluehole, bir yenilikle daha karşımıza çıktı.

Daha önce PUBG ile ilgili bir çok bilgi ortaya çıkarmasıyla ünlenen PlayerIGN lakaplı Twitter kullanıcısı, geçtiğimiz günlerde oyun ile ilgili bir tweet daha paylaştı. Paylaşılan tweette oyuna bir klan sistemi ekleneceği ve bu özelliğin yanlışlıkla veya bilerek bir şekilde oyuna entegre edildiği görüldü.

Klan sistemiyle alakalı bilgiler de paylaşıldı

PUBG

Twitter'da paylaşılan gönderi yalnızca klan sisteminin geleceğini belirtmekle kalmadı ve bazı özellikleri ve şartları da açığa kavuşturdu. Öncelikle bir klan sahibi olmak istiyorsanız, 5000 BP (Battle Points) ödemeniz gerekiyor. Bu paraya sahip olan kullanıcılar klanı oluşturmak istediklerinde en az 2, en fazla 15 karakterlik bir isim seçecekler.

Hemen hemen her oyunda olduğu gibi klan sahibinin bir de kısa bir klan etiketi seçmesi gerekiyor. Bu klan etiketi en az 2, en fazla 4 karakterden oluşabiliyor. Elbette ortada bir klan varsa, bunun bir sloganı olması gerekiyor. PUBG bu sloganı oluşturmak için size 30 karakter imkanı veriyor. Tanıtım için 180 karakter yazı yazabildiğiniz klanınıza ise en fazla 20 kişiyi dahil edebiliyorsunuz.

PUBG, bu klan sistemini 2018'in Temmuz ayında oyunun mobil versiyonu için yayınlamıştı, dolayısıyla bu sistemin oyunun PC versiyonu için gelmesi çok büyük bir sürpriz olmayacak. Ortaya çıkan bu klan sisteminin oyuna eklenip eklenmeyeceği veya ne zaman stabil versiyon için yayınlanacağı ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. 

Kaynak : https://www.pcgamer.com/pubg-might-be-getting-a-clan-system-on-pc/
24
17
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
24
17
5
3
3