PUBG, Pek Çok Oyuncunun Yanlışlıkla Banlanmasının Ardından Özür Amaçlı BP Dağıttı!

50
14
9
5
2
Haziran ortasında hile programından kaynaklanan bir problem nedeniyle PUBG, oyuncularının büyük bir kısmını yanlışlıkla banlamıştı. Bu oyunculara, banlandıkları süreleri telafi etmesi amacıyla BP dağıtımı yapıldı.

Tam olarak kaç oyuncunun banlandığı bilinmese de, bu ban dalgasına çok büyük tepkiler gelmişti. Oyunun hile tespit programından kaynaklanan bu sorun nedeniyle yetkililer, bir özür metni yayınladı.

Metinde "Oyun için en büyük hedeflerimizden biri hacker ve hilecileri oyundan uzak tutmak. Bu amaçla yaptığımız güncellemelerimizden birinden kaynaklı bir sorun nedeniyle yanlışlıkla banlanan tüm oyuncularımızdan özür diler ve tazminat niteliğindeki bu BP'lerin, kaybettiğiniz zamanı telafi etmesini dileriz" ifadelerine yer verildi.

Verilen BP miktarı ise 20 bin olarak belirlendi. BP'ler ile kutu alımı yapılabiliyor ve kutuları açarak skin kazanma ya da kutuları oyun pazarında satarak para elde etme imkanı oluşuyor.

Hile sorununu çözmek için büyük bir uğraş veren PUBG, şimdilik bu alanda büyük bir başarıya imza atamamış durumda. Konu üzerinde çalışmalara ise hız vermeden devam edeceklerini belirtiyorlar, bakalım hile sorunu makul bir seviyeye çekilebilecek mi?

Kaynak : https://www.polygon.com/2018/6/22/17493082/pubg-false-bans-battle-points
50
14
9
5
2
Emoji İle Tepki Ver
50
14
9
5
2