PUBG, PS4’teki Birinci Yıl Kutlamasında Ücretsiz Kostüm Dağıtıyor

72
17
8
7
6
PlayerUnknown’s Battlegrounds, Playstation 4 platformu için bundan 1 yıl önce piyasaya sürülmüştü. Geliştirici ekip, PlayStation 4’teki birinci yılını kutlarken oyunculara ücretsiz kostüm ve silah kaplaması dağıtıyor.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, ilk olarak 2017 senesinde bilgisayar platformu için yayınlanarak H1Z1 isimli battleroyale oyununun karşısına çok dişli bir rakip olarak çıkmıştı ve H1Z1’in hemen hemen bütün oyuncularını kendisine çekmeyi başarmıştı. Piyasaya sürüldüğünden beri oldukça sevilen ve popülaritesi gün geçtikçe daha çok artan oyun daha sonrasında çeşitli platformlar için de piyasaya sürülerek oynanabilirlik alanını oldukça genişletti.

PUBG, takvimler 7 Aralık 2018’i gösterdiğinde PlayStation 4 platformu için de piyasaya sürülmüştü. Sony’nin oyun konsolunda da oldukça fazla oyuncuya erişmeyi başaran PUBG, platformdaki birinci yılını tamamladı ve bunu kutlamaya karar verdi. PUBG Corporation birinci yılını kutlamak için oyunculara çeşitli kostümler ve SCAR-L isimli silah için birinci yıl özel kaplaması hediye etmeye karar verdi.

PUBG, Trenchcoat kostümünü ücretsiz olarak veriyor

PUBG

Geliştirici ekip, dağıtacağı hediyeleri Twitter hesabı üzerinde yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. PUBG’nin PlayStation 4 platformundaki birinci yılı olduğunu vurgulayan ekip, PUBG’nin en bilindik kostümlerinden biri olan Trenchcoat kostümünü ücretsiz olarak verdiğini duyurdu. Kostümü kazanmak için tek yapılması gereken ise Playstation 4 platformunda PUBG’ye giriş yapmak. Daha sonrasında kostüm otomatik olarak envantere ekleniyor.

Hediye edilen bir başka şey ise SCAR-L silahı için birinci yıla özel olarak tasarlanmış bir kaplama. PlayStation 4 kullanıcılarının elde edebileceği bu kaplama, siyah ve sarı bir temaya sahip. Bunun yanı sıra silahın yan tarafında PUBG’nin özlü sözlerinden olan “Winner Winner Chicken Dinner!” ibaresi yer alıyor.

PUBG’nin Twitter üzerinde paylaştığı kostümleri kazanmak için kısıtlı bir zaman kaldı. Oyundaki Trenchcoat setini kazanabilmek için Türkiye saatiyle 9 Aralık 2019 Pazartesi günü 2.59’a kadar vaktiniz var, silaha özel tasarlanmış olan kaplamayı ise 9 Ocak tarihine kadar kazanabiliyorsunuz.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/12/07/pubg-ps4-free-skins/
72
17
8
7
6
Emoji İle Tepki Ver
72
17
8
7
6