Pusulam Gençlik Forumu, 11-14 Ekim'de Denizli'de

2
1
0
0
0
Pusulam Gençlik Forumu, 11-14 Ekim'de Denizli'de

Dünya ve Türkiye’deki ekonomik, teknolojik ve sosyal gelişmeleri konuşarak öğrencilere duyarlılık ve bilinç kazandırmayı amaçlayan PUGEF  (PUSULAM GENÇLİK FORUMU), bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek ve hem lise hem de üniversite öğrencilerini hedef alacak.

Avrupa Gençlik Parlamentosu’nun liselere indirgenmiş hali olan forum, genç neslin düşüncelerine ve özgüvenine katkıda bulunacak, Türkiye’nin her yerinden gelen 140’ın üstünde öğrenciyi ağırlayacaktır.

Toplam 4 gün sürecek olan forumda gündeme dair 8 önemli konu ele alınacak. Her komitede en fazla 20’şer delege söz konusu tartışmalara katılacak, konuların bir çözüm taslağında toplanacak, bu taslak forumun son günü genel kurulda tüm komitelerden gelen komite başkanları, gazeteciler ve delegeler önünde  tartışılacak, oylamayla birlikte genel kuruldan geçirilmesi veya kalması planlanacak.

Okul delegasyonu ile katılımın mümkün olduğu forumda bireysel başvuru yapan lise öğrencilerinin de katılımı değerlendirilecektir. 11-14 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek forum Cuma günü başlayacak ve Pazartesi günü sona erecektir. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için pugef.weebly.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0