Quake 2 İçin Yapay Zeka Destekli HD Doku Paketi Geliştirildi

7
5
1
0
0
Quake 2, id Software ve Nvidia Lightspeed Studios'un çalışmalarıyla donanım hızlandırmalı RTX teknolojisinin en etkileyici örneklerinden biri oldu ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni 1.2 yamasıyla artık çok daha iyi görünüyor.

Quake 2'nin 1.2 yükseltmesi temel olarak oyundaki materyal özelliklerini ele alarak ve daha doğru görünmelerini sağladı. Metaller ve aydınlatma etkileşimlerinde büyük değişiklikler yapıldı. Artık birçok sahneyi çarpıcı biçimde değiştiren ve geliştiren sanat değişiklikleriyle yeniden işlenen dokular, ışıkla etkileşimli sahnelere daha fazla çeşitlilik getirdi. Oyun içi aynalarda, camlarda, bilgisayar monitörlerindeki yansımalar, çok daha gerçekçi görünüme kavuştu.

Kısaca Quake 2 RTX, id Software'in klasik nişancı oyununu deneyimlemek için belki de en iyi yol. Bu sürüm ne yazık ki RTX grafik kartı gerektiriyor. Ancak RTX olmayan grafik kartları için hemen indirip yükleyebileceğiniz Quake 2 için yeni yapay zekayla geliştirilmiş HD Doku Paketi var.

Quake 2 Neural Upscale 1.0.0, oyunun dokularını geliştirmek ve iyileştirmek için yapay zeka tekniklerini kullanıyor. Paket şu anda sadece 3D modellerin dokularını yeniliyor ve dünya/çevre dokularını içermiyor.

Quake 2 HD Doku Paketi yokken:

Quake 2 modsuz

Quake 2 HD Doku Paketi ile:

quake 2 hd doku paketiyle

HD Doku Paketi'ni buradan indirebilirsiniz. Bu eklenti aynı zamanda nQuake2'den daha yüksek kalitede parlak oyuncu görünümleri sağlıyor ve rekabetçi oyun için uygun hale getiriyor. Yeni dokuları kullanmak için Q2PRO gibi PNG görüntülerini destekleyen bir kaynak portuna ihtiyacınız olacağını unutmayın.

Geliştirici Calinou'nun belirttiği gibi, HD dünya dokuları için, nQuake2'den HD dokular eklentisini kullanabilirsiniz. Son olarak, Calinou aşağıdaki karşılaştırmalı ekran görüntülerini paylaştı. Paketin getirdiği görsel gelişimi aşağıda daha net görebilirsiniz.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/quake-2-gets-an-ai-enhanced-hd-texture-pack-for-its-models/
7
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
5
1
0
0