Quake 2’nin Işın İzleme Teknolojisine Sahip Sürümü İndirilebilir Durumda

14
8
6
2
2
Eskiden internet kafelerin vazgeçilmezi olan Quake 2, RTX kartlar ile yeniden hayat buluyor. Oyunun ışın izleme teknolojisine sahip sürümü bugün yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde NVIDIA’nın duyurusunu yaptığı Quake 2’nin ışın izleme teknolojisine sahip sürümü sonunda çıktı. Oyuna daha önceden sahip olun veya olmayın, yeni sürümünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Eğer oyuna daha önceden sahipseniz ışın izlemeli yenilenmiş sürüme herhangi bir ücret ödemeden sahip olacaksınız ve tam erişiminiz olacak. Eğer oyuna daha önceden sahip değilseniz ilk 3 seviye ücretsiz olarak oynayabilirsiniz fakat diğer seviyeler için oyunun orijinal sürümünü satın almanız gerekiyor.

Her ne kadar eski bir oyun olsa da bu sürümü oynamanız için yeni RTX kartlarına sahip olmanız gerekiyor. Nvidia, GTX kartlarına ışın izleme teknolojisi eklemiş olsa bile bu oynamanız için yeterli değil. En az RTX 2060 veya üstü bir ekran kartı, Intel Core i3-3220 veya AMD eş değeri bir işlemci ve 8 GB RAM sistem gereksinimleri arasında.

Buradan oyunun Steam sayfasına gidebilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/quake-2-rtx-with-ray-traced-graphics-is-now-available-first-3-levels-are-free/
14
8
6
2
2
Emoji İle Tepki Ver
14
8
6
2
2