Qualcomm, 24 Eylül'de Sır Gibi Sakladığı Bir Etkinlik Gerçekleştirecek

8
2
1
1
1
Amerikalı çip üreticisi Qualcomm, yayınladığı bir poster ile 24 Eylül tarihinde planladığı bir etkinliği duyurdu. Posterde etkinliğin ne hakkında olacağı hakkında bir bilgi ise bulunmuyor.

Amerikan çok uluslu çip üreticisi Qualcomm, geçtiğimiz gün bir poster yayınladı. Posterde, şirketin yapmayı planladığı önemli bir etkinliğin tarihi bulunuyor. Bu etkinliğin ne hakkında olacağı ise posterin üzerinde yazmıyor, dolayısıyla ne konuda heyecanlanmamız gerektiğini bilmiyoruz ancak yine de bazı tahminler var.

qualcomm

Qualcomm, bu ‘önemli’ etkinliği 24 Eylül tarihinde gerçekleştirmeyi planlıyor. Etkinliğin önemli olacağı konusuna kesin gözüyle bakılsa da etkinliğin yapılacağı tarihin de büyük bir önemi var. Bu tarih, bizlere Qualcomm etkinliğinde neyin tanıtılabileceği hakkında fikir veriyor.

Snapdragon 865’in tanıtılma ihtimali çok düşük

24 Eylül tarihinin önemli olmasının sebeplerinden biri, Xiaomi’nin o günde iki adet telefon tanıtacak olması. Xiaomi, 24 Eylül’de Xiaomi Mi 9 Pro 5G ve Xiaomi Mi MIX Alpha modellerini tanıtacak. Bunların yanı sıra Sony’nin Xperia 5 modeli ve Realme’nin X2 modeli de aynı gün tanıtılacak.

Yukarda saydığımız telefonların hepsinde Qualcomm işlemcileri kullanılıyor, bu yüzden Qualcomm’un etkinliğinde gelecek ‘iyi haberlerin’ bu telefonlardan biri hakkında olması bekleniyor. Hal böyleyken, Snapdragon 865’in tanıtılma ihtimaline de imkânsız gözüyle bakılıyor. Qualcomm’un yeni işlemcisi Snapdragon 865’in bu yılın sonlarına doğru tanıtılması ve 2020’nin ilk yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/09/21/qualcomm-has-an-important-event-for-september-24th/
8
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
1
1