Queen ve Freddie Mercury’nin Hikayesini Anlatacak Bohemian Rhapsody’den Muhteşem Fragman

11
1
0
0
0
Queen ve Freddie Mercury’nin Hikayesini Anlatacak Bohemian Rhapsody’den Muhteşem Fragman
Müzik dünyasının en etkili ve en unutulmaz gruplarından Queen ve uçarı solistleri Freddie Mercury, grubun en kült parçasının adını taşıyan Bohemian Rhapsody ile beyaz perdeye geliyor. Mercury’ye hayat veren Rami Malek’in Oscar’a göz kırptığı ikinci fragman gözleri kamaştırıyor.

Mr. Robot dizisiyle geniş bir kitleye seslenen Rami Malek, oyunculuk konusunda ne kadar başarılı olduğunu bu dizinin izleyicilerine kanıtladı. Kendisinin daha iddialı bir projeye, belki de Freddie Mercury kadar aktarılması zor bir karaktere ihtiyacı vardı. Bu ihtişamlı rol kendisine verildi, Mr. Robot’un iki sezon arasına sıkıştırılan çekimler tamamlandı. Sonuç olarak elimize gelen ilk görsellerde Malek’i Mercury’den ayırt etmek neredeyse imkansızdı. 

Yönetmen Bryan Singer’ın muhtemelen kariyer zirvesi olacak bu film uzun süredir projelendiriliyor, heyecanla bekleniyordu. Yayınlanan ilk fragman, bize film hakkında çok da ipucu vermemişti. Şimdi de beklediğimize değdiğini gösteren, gerçek bir fragman yayınlandı.

İşte Bohemian Rhapsody’nin yeni fragmanı:

Queen grubunun bütün inişlerini ve çıkışlarını göreceğimiz bu yapımda, muhtemelen fazlasıyla gülüp eğleneceğimiz sahneler de olacak. Bryan Singer’ın drama konusunda bir usta olduğunu da düşünürsek, grubun yaşadığı keskin dönüşlerde izleyicilerin sarsılacağı da bir gerçek. Etkileyici oyunculuklarıyla Malek’in zor rolüne destek veren sağlam bir kadrosu da var. 

Bohemian Rhapsody, 2 Kasım’da tüm dünyada vizyonda olacak.

Kaynak : https://uproxx.com/movies/bohemian-rhapsody-full-trailer-rami-malek-freddie-mecury/
11
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
0
0
0