Oyundan Önce Davranan Hileler: Rage 2'den Önce Hileleri Ortaya Çıktı

19
9
3
1
0
14 Mayıs'ta piyasaya sürülecek olan oyun Rage 2'nin hile kodları paylaşıldı.

Bethesda Softworks firmasının yayınladığı Rage 2, 14 Mayıs'ta satışa çıkacak. Tüm platformlarda olacağı söylenen oyunun hileleri ortaya çıktı. Hatta bu hileleri oyunun içindeki bir sihirbazdan almanıza da izin verilecek.

Hileler, günümüzde pek çok oyunun birer gerçeği, oyuncuların sevdiği dilden konuşmak gerekirse "kanser eden" bir durum. Valve ne kadar Steam'e VAC sistemi kurmuş olsa da başta; Counter-Strike: Global Offensive, PUBG gibi rekabetin çok yüksek olduğu, oyuncuların saatlerini harcadığı oyunlarda hileciler çok fazla karşımıza çıkıyorlar. VAC sistemi hilecileri banlasa da, oyun sektörüyle birlikte paralel olarak büyüyen hile sektörü sayesinde sürekli bir çözüm bulunuyor. Hatta bazı oyuncuların profesyonel bir şekilde hile kullandığı biliniyor.

Rage 2 ise şaşırtıcı bir şekilde hileleriyle gündemde. İşin en garip boyutu ise oyunun yapımcı firmasının bu hileleri paylaşıyor olması. İnanmayanlar da isterlerse buradan bakabilirler. Yalnız hileden hoşlanmayan oyuncuların içi rahat olsun. Bilindiği üzere Rage 2 tek oyunculu bir oyun. Ortaya çıkan hilelere gelecek olursak;

He's On Fire

Bu hile aktifleştiği zaman ünlü oyun seslendirici Tim Kitzrow'un sesini duyacaksınız. 

Git Gud

Bu hile ise tüm düşmanları tek vuruşlar düşürmenizi sağlar. Düşmanlarınız için hiç de adil olmayan bu hile size tanrılık özelliği verir.

Son of Thor

Thor'un oğlu hilesini aktifleştirdiğiniz zaman ise size yaklaşan düşmanlarınızı elektrik etkisi altına alırsınız ve karakterinizin elektriği artar.

Klegg Support​

Size bir arkadaş verir. Ancak bunun fayda mı sağladığı yoksa zarar mı verdiği tartışmalara açık.

Phoenix Rejector Seat

Galiba yapımcıları bile neden bu kadar saçma bir hile yaptıklarını anlamamış durumdalar. Çünkü bu hile normalde oyuncuyu atik bir hareket için araçtan atması gerekirken, beklenenin tam tersine oyuncuyu olduğu yere bırakıp arabayı atıyor.

Bakalım 14 Mayıs'a kadar bizleri daha neler bekliyor ve o tarih geldiğinde nelerle karşılaşacağız.

Kaynak : https://progameguides.com/rage/rage-2-cheat-codes-list/
19
9
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
9
3
1
0