Rainbow Six Siege Bildiğiniz Gibi: 50 Milyon Oyuncu Barajı Aşıldı

28
2
2
0
0
Rainbow Six Siege, video oyunlarındaki en büyük başarı öykülerinden biri olmaya devam ediyor. Elde edilen son bilgilere göre popüler FPS oyunu, 50 milyon oyuncu barajını aşarak yeni bir başarıya daha imza attı.

Rainbow Six Siege, piyasada yer alan birinci şahıs FPS oyunları arasında en başarılılardan biri olarak görülüyor. Şirket, oyunu 2015’in Aralık ayında piyasaya çıkardığından beri oyun, sürekli olarak güncellemeler aldı ve pek çok ödül kazandı. Bir anlamda da oyuna verdiği emeklerinin karşılığını alan Ubisoft, Rainbow Six Siege’in 50 milyondan fazla kullanıcıya ulaştığını açıkladı.

Oyunun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada Ubisoft, oyuncularına hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oldukları için teşekkür etti ve sektörde kalmaya devam edeceklerini açıkça belirtti.

Oyun, ilk piyasaya sürüldüğünde oyun sektöründe “ortalama” sayılabilecek değerlendirmeler ve incelemeler almıştı ancak Ubisoft, yıldan yıla büyümeye, oyununu geliştirmeye ve güncel tutmaya devam etti. Oyunun ilk çıkış günlerine ve şimdiki hâline bakarsak arada gerçekten dağlar kadar fark var diyebiliriz.

Bu ay eklenecek olan yeni sezon "Ember Rise Operasyonu":

Ember Rise Operasyonu

Günümüz oyun sektöründe en iyi FPS oyunlarından olan Rainbow Six Siege’in şu anda PS4, Xbox One ve PC için özel sürümleri mevcut. Her 3 aylık periyotlarda yeni bir operasyon başlatan Ubisoft, yeni sezonu ve operasyonu olan Ember Rise’ı da içinde bulunduğumuz Eylül ayında başlatacak. 2 yeni operatörün oyuna ekleneceği operasyonun hikâyesi ise şöyle:

“Ufukta yeni bir şey var ve Ember Rise Operasyonu buna ışık tutacak. Peru ve Meksika’dan iki operatör, Amaru ve Goyo aramıza katıldılar. Kanal’daki heyecan verici düzenleme ile birlikte Rainbow Six’e değişim ve yenilik getiriyorlar.”

Rainbow Six Siege’in yeni operasyon detaylarına buradan ve Steam sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilir, oyunun fiyatı ve yeni sezon hakkındaki detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/rainbow-six-siege-50-million-players/
28
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
28
2
2
0
0