Rainbow Six: Siege’e ‘Bordo Bereliler’ Gelebilir!

19
4
3
2
0
Geçtiğimiz yıl Ubisoft tarafından piyasaya sürülen FPS oyunu Rainbow Six: Siege, Türk oyun severlerin ilgisini çekecek bir güncelleme yayınlayabilir.

Fransız oyun yapım şirketi Ubisoft, geçtiğimiz yıl (1 Aralık 2015) piyasaya sürdüğü ve zaman içerisinde oyuncu sayısını giderek arttırdığı FPS oyunu Rainbow Six: Siege, geçtiğimiz yılı 4 farklı güncellemeyle sonlandırmış, her güncellemede iki yeni operatör ve bir haritayı oyuncuların kullanımına sunmuştu. Reddit’te paylaşılan bir görsel ise Türk oyuncuların Rainbow Six: Siege’e biraz daha sempatiyle yaklaşmasını sağlayabilir.

İkinci sezon için oyuna özel kuvvetlerin ekleneceği yönünde bazı söylentiler vardı. Reddit’te paylaşılan bir görselde Türk bayrağının olması, özel kuvvetlerin arasına bir de Türk askerlerinin ekleneceği izlenimini doğurdu. Eğer Reddit kullanıcısı bize minik bir sürpriz yapmadıysa, önümüzdeki yılın Nisan ayından itibaren Rainbow Six: Siege’de Bordo Bereliler’le operasyonlara katılabiliriz.

Oyunu hala oynamadıysanız, aşağıdan YouTuber Matimi0’ın birkaç gün önce oyun içinden görüntülerin yer aldığı video paylaşımını izleyebilirsiniz.

19
4
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
19
4
3
2
0