Rainbow Six Siege, Yeni Nesil Platformlarda da Hayatına Devam Edecek

26
2
1
0
0
Yakın zamanda yapılan bir röportajda, Ubisoft, Rainbow Six Siege’in yeni nesil platformlara da geleceğini söyledi. Ancak bunu, oyuncuları bölmeden nasıl yapacakları açıklanmadı.

Rainbow Six Siege tüm zamanların en uzun süre liste başında kalmayı başaran oyunlarından biri. Oyun o kadar uzun süredir oynanıyor ki, seneler boyunca yapılan güncellemelerle birlikte yeni bir oyun haline geldi bile denilebilir. Hatta bazı inceleme siteleri oyuna yeniden incelemeler bile yaptı.

Tüm bu uzun soluklu başarının ardındansa, Ubisoft’un yeni nesile geçiş sürecini nasıl idare edeceği merak konusu.

Rainbow Six markasının yönetici ismi Alexandre Remy, bu süreci bir devam oyunuyla geçiştirmeyi düşünmediklerini söyledi. Remy, oyuncularını farklı platformlara hapsetmek istemediklerini belirtti.  Tüm platformlardan oyuncuların, birlikte oynayabilecekleri bir düzen kurmak istediklerini açıkladı.

Yeni nesle aynı oyunla giriş yapmanın dezavantajları bulunuyor. Öyle ki, gelişen teknolojiyle birlikte hem konsolların hem de bilgisayarların kaldırabileceği yük değişiklik gösteriyor. Durum böyle olunca da yeni cihazı olan insanlar rekabetçi platformda daha avantajlı konuma geliyorlar. Alexandre Remy’ye bu konuyla ilgili ne yapacakları sorulduğunda ise, bu soruya henüz bir cevabı olmadığını söyledi.

Her ne kadar cevapsız kalan sorular olsa da, yakın zamanda gerçekleşecek E3’te, bu konuyla ilgili açıklamalar gelebilir.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/06/03/rainbow-six-siege-is-planned-to-continue-into-next-gen
26
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
2
1
0
0