Rakiplerinden Hiçbir Eksiği Olmayan Uygun Fiyatlı Akıllı Bileklik: Veryfit ID107

3
0
0
0
0
Rakiplerinden Hiçbir Eksiği Olmayan Uygun Fiyatlı Akıllı Bileklik: Veryfit ID107
Sağlık takibi için en performanslı akıllı bilekliklerden biri olan Veryfit ID107, uygun fiyatı ve özellikleriyle diğer akıllı bilekliklere kafa tutuyor.

Son dönemde hem dijital saat olarak hem de kalp atışı gibi detayları ölçerek sağlık takibi amacıyla kullanılan akıllı bileklikler, özellikle akıllı saatlere kıyasla daha uzun batarya ömrü ve sağlık açısından sahip olduğu fonksiyonlarla öne çıkıyor.

Bu akıllı bilekliklerden biri de birçok başarılı özelliğinin yanı sıra fiyatıyla rakiplerine taş çıkartan Veryfit ID107 isimli akıllı bileklik. Ürün hakkında detaylara geçmeden önce inceleme videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Veryfit ID107 akıllı bileklik, dijital saat gibi kullanılmasının yanı sıra kalp atış ölçümü, uyku takibi, adım sayar ve akıllı telefona gelen bildirimleri gösterme gibi özellikleriyle hayatınızdaki önemli yardımcılarınızdan biri haline geliyor. Dilerseniz küçük başlıklar halinde cihazın detaylarından sizlere bahsedelim.

Şık tasarımıyla dikkat çekiyor

Oldukça ergonomik bir yapıya sahip olan Veryfit ID107, genel olarak akıllı bilekliklerin tasarım anlayışını taşımasının yanı sıra tasarım detaylarıyla göze çarpıyor. Ayrıca sadece 22 gram ağırlığa sahip olan Veryfit ID107, kolunuzdayken ağırlık yapmadan spor yapmanıza ya da günlük hayatta kullanmanıza imkan tanıyor. Cihazın üzerinde bulunan LED ekran çeşitli bilgilere ulaşmanıza olanak sağlıyor ve cihaz aynı zamanda bir dijital saat görevi görüyor.

Sağlık açısından en iyi dostunuz olacak

Sporcular için tasarlanan Veryfit ID107 kalp atış hızınızı ölçme, kalori hesaplama, mesafe ölçme ve uyku monitörü gibi fonksiyonlarıyla hem aktivitelerinizi kontrol altına almanıza hem de kendinizi takip etmenize yarıyor. iOS 6.1 üstü ve Android 4.3 üstü işletim sistemleriyle çalışan akıllı telefonlarla eşleşebilen akıllı saat Veryfit for Heart Rate uygulamasıyla birlikte kullanılabiliyor.

Günlük hayatınızda da yanınızdan ayırmayın

Akıllı telefonunuzla bağlantı kurduğunuzda spor dışında günlük hayatınızda da en iyi dostlarınızdan birisi olacak akıllı bileklik Veryfit ID107, dijital saat özelliği sayesinde saati, tarihi ve pil durumunu gösteriyor. Aynı zamanda akıllı telefonunuza gelen bildirimleri de ekranında gösteren akıllı bileklik, telefonunuzu açmaya ihtiyaç duymadan gelen bildirimleri görmenize imkan tanıyor. Şarj konusunda da sizi tatmin edecek akıllı bilekliğin 70mAh bataryası bulunuyor. 60 dakika içerisinde tam şarj olan cihaz, 7 gün bekleme süresine sahip.

99TL'lik fiyatıyla satışta

Rakibi olan akıllı bilekliklere göre oldukça uygun fiyata sahip olan Veryfit ID107 Akıllı Bileklik, sunduğu özelliklere kıyasla bütçe dostu bir fiyatla tüketicilerin karşısına çıkıyor. Bu uygun fiyatlı akıllı bilekliği 99TL'lik fiyat etiketiyle Webtekno güvencesiyle Teknostore'dan bu bağlantıya giderek satın alabilir, ayrıca Teknostore'daki diğer akıllı bilekliklere ve giyilebilir teknoloji ürünlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0