Rapoo, Bluetooh'lu Oyun Kulaklığı VPRO VM300'ü Duyurdu: Tüm Özellikleri ve Fiyatı

17
3
3
1
1
Rapoo'nun su geçirmez ve Bluetooh bağlantılı yeni oyun kulaklığı VPRO VM300, Hindistan'da ortaya çıktı.

Çin merkezli Rapoo şirketi, yeni oyun kulaklığını Hindistan'da piyasaya çıkardı. Bluetooth bağlantılı ve su geçirmez özellikli olan oyun kulaklığının piyasaya çıkmasıyla birlikte tüm detayları ve fiyatı da ortaya çıkmış oldu.

Zarif tasarımlı ve siyah renkli kulaklık, Bluetooth v4.1 özelliği ile geliyor ve 10 metrelik bağlantı mesafesi var. Üründe ses açıp kısma ve telefon aramalarına cevap verebilmek için kontrol mekanizması da bulunuyor. Özellikle mobil oyun oynamayı sevenler için tasarlanmış olan bu kulaklık, ergonomik bir tasarıma sahip. IP44 sertifikasına sahip olan kulaklık bu sayede su ve ter geçirmiyor. Qualcomm tarafından geliştirilmiş olan aptX sistemine sahip kulaklıklar, oyuncular için güçlü bir ses deneyimi sunmayı amaçlıyor. İki bataryası bulunan kulaklıklar, 240 saat bekleme süresi ve 7 saat kullanım imkanı sunuyor. Bu da kullanıcılar için iyi bir süre denilebilir. 

Rapoo'nun çıkarmış olduğu VPRO VM300 modelli kulaklıklar şu an için Hindistan'da bulunan yerel mağazalarda ve Amazon'un Hindistan internet sitesinden satın alınabiliyor. Kulaklığın fiyatı; Hindistan yerel para birimiyle 2.999 RS (yaklaşık 45 dolar).

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/rapoo-vpro-vm300-bluetooth-gaming-earphones-launched-price-specifications/
17
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
3
3
1
1