Raspberry, Yeni Başlayanlar İçin Raspberry Pi 3 Başlangıç Paketi'ni Satışa Çıkardı!

1
1
0
0
0
Raspberry Pi kullanımına ilk defa başlayacaklar için Raspberry Pi 3 Başlangıç Kiti satışa resmi olarak çıktı

Kredi kartı kadar bilgisayar parolasıyla yola çıkan Raspberry Pi, her gün biraz daha fazla dikkat çekmeye devam ediyor . En son şubat 2016’da Raspberry Pi 3 versiyonu ile dikkatleri üzerine çeken firma 10 milyonuncu satışını gerçekleştirmesinin şerefine yeni bir başlnagıç kiti satışa sundu . Şimdiye kadar tüm başlangıç kitleri üçüncü parti kullanıcılar tarafından üretiliyordu ancak bu kit ile beraber ilk defa Raspberry kendine ait bir paket satışa sunmuş oluyor.

Böylece Raspberry Pi meraklısı olan geliştirici kesim için herşeyi hazır bir kit imkanı sunan firma, ayrı ayrı toplama yapmak yerine tek bir yerden kite sahip olma imkanı veriyor.

Paket içerisinde neler var ?

Raspberry Pi 3 Model B
8 GB MicroSD Kartı
Orijinal Kasa
Orijinal 2.5 Amper çok bölgeli güç kaynağı
Orijinal 1 metre HDMI kablosu
Bir optik Mouse ve yüksek kaliteli bir klavye
“Raspberry Pi ile Maceralar” kitabının bir kopyası

Yani en son üretim devre kartı, resmi aksesuarlar, bulunan en iyi USB çevre birimleri içeren bu paket 99 Sterlin fiyatı ile resmi olarak satışa çıktı. Yaklaşık Türkiye fiyatının ise vergiler ile beraber 500 TL üzerinde olacağını tahmin ediyoruz. 

Sizce bu paket alınabilir mi, yoksa fiyat olarak çok daha uyguna gelecek iekilde daha iyi alternatifler var mı ? Yorumlarınızı bekliyoruz .

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0